Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Εντυπωσίασε ο Ναυτικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης στην Ραιδεστό της Τουρκίας

Μια καινούρια σελίδα
στην ιστιοπλοΐα του
Εβρου γράφτηκε στον
αγώνα "Tekirdag 2012"

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Μια καινούργια σελίδα στην ιστορία της Ιστιοπλοΐας της Αλεξανδρούπολης γράφτηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Ραιδεστό (Tekirdag). Μετά από σχετική πρόσκληση, ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης συμμετείχε για πρώτη φορά σε αγώνα Ιστιοπλοΐας στην Τουρκία ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στις διεθνείς αθλητικές μας σχέσεις.

Τα πανιά του ΝΟΑ αρμένιζαν στην θάλασσα του Μαρμαρά με την αγωνιστική ομάδα σκαφών Laser 4.7 & Optimist στον Διεθνή Αγώνα Ιστιοπλοΐας “Tekirdag 2012” στην Ραιδεστό της Τουρκίας στις 3 και 4 Μαρτίου 2012. Οι ιδιαίτερες συνθήκες ανέμου και κυματισμού που επικρατούσαν κατά την διάρκεια των αγώνων, απαίτησαν από όσους συμμετείχαν μεγάλη προσπάθεια και καλή προετοιμασία ώστε να ανταποκριθούν με επιτυχία.

Τόσο η νεανική ομάδα Optimist του ΝΟΑ με 7 αθλητές (ηλικίας 10-13 ετών), όσο και η ομάδα Laser 4.7 του ΝΟΑ με 5 αθλητές πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση σ’ έναν δύσκολο διεθνή αγώνα.


Συγκεκριμένα οι αθλητές του ΝΟΑ που διακρίθηκαν κατέλαβαν τις εξής θέσεις :

Κατηγορία σκαφών Optimist

Ντούλας Αντώνιος 3ος Γενικής Optimist

Γιαννακίδης Πολυχρόνης 1ος Αγοριών μέχρι 12 ετών & 4ος Γενικής Optimist

Ορφανίδης Ζήσης 3ος Αγοριών μέχρι 12 ετών


Κατηγορία σκαφών Laser 4.7

Ρήγας Παναγιώτης 3ος Γενικής Laser 4.7

Δολιανίτης Ιωάννης 3ος Junior Laser 4.7


Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σ’ ολόκληρη την ομάδα και στον προπονητή της κ. Αθανάσιο Kolev για την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας και το αθλητικό πνεύμα με το οποίο αγωνίσθηκαν.

.