Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

25 κιλά ναρκωτικών στις Καστανιές

Μεγάλη ποσότητα ηρωίνης προσπάθησε να περάσει 51χρονος από την Τουρκία στην Ελλάδα
Το φορτίο δεν εντοπίστηκε με το ειδικό μηχάνημα που σκανάρει το εσωτερικό των οχημάτων
                         ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ;
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μία πάρα πολύ μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, ηρωίνης, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, επιχείρησε να περάσει τα ξημερώματα από την Τουρκία στην Ελλάδα ένας 51χρονος Βούλγαρος.

Η εμφάνιση του Βούλγαρου δεν κίνησε καμία υποψία, όμως οι τελωνειακοί προχώρησαν σε εκτεταμένο έλεγχο, παρά το γεγονός ότι τίποτα δεν πρόδιδε τη μεταφορά των ναρκωτικών. Είναι χαρακτηριστικό ότι το φορτίο δεν εντοπίστηκε ούτε με το ειδικό μηχάνημα που σκανάρει το εσωτερικό των οχημάτων.

Για να εντοπιστούν τα ναρκωτικά χρειάστηκε να συνδράμουν αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών Ορεστιάδας και αστυνομικοί του αστυνομικού σταθμού Καστανεών.

Τελικά η ποσότητα των 25 κιλών βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη σε διπλό πάτο του ρεζερβουάρ. Γύρω από τα ναρκωτικά υπήρχε κόκκινο πιπέρι για να μην μπορούν τα σκυλιά να μυρίσουν το παράνομο φορτίο, ενώ όλες οι συσκευασίες ήταν περιτυλιγμένες με ειδική ταινία για να μην ανιχνεύονται από το ειδικό μηχάνημα υπέρυθρης ακτινοβολίας.

Πρέπει να τονιστεί ότι οι τελωνειακοί στις Καστανιές, καταβάλλουν πολύ μεγάλη προσπάθεια για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του επαγγέλματός τους, καθώς η έλλειψη προσωπικού δημιουργεί πολλά προβλήματα, ακόμα και για την σωστή πλήρωση των υπηρεσιών.

 
Πηγή:  http://www.thrakinea.gr/