Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Ντοκουμέντο: χειραψία Αβραμόπουλου με τον Κολιό στην Αλεξανδρούπολη

Επειδή κάποιοι έσπευσαν να υποστηρίξουν ότι ο Αβραμόπουλος δεν ήρθε καθόλου στην πρωτεύουσα του Έβρου σήμερα, σε αντίθεση με όσα διακινεί η ΝΔ και το ΑΠΕ

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Κάποιοι διαμαρτύρονται ότι ο Αβραμόπουλος ανέβηκε μεν στην Θράκη αλλά περιοδεύει μόνο σε Ροδόπη και Ξάνθη και όχι και στον Έβρο, έστω και αν η ΝΔ και το ΑΠΕ εμφάνισαν να έκανε δηλώσεις από την Αλεξανδρούπολη.

Γεγονός είναι ότι ο Αβραμόπουλος ήρθε στην Θράκη με πτήση που προσγειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη. Είναι προφανές ότι στο αεροδρόμιο έγιναν και οι δηλώσεις. Ωστόσο εμείς αποκαλύπτουμε αυτήν την φωτογραφία - ντοκουμέντο που αποδεικνύει ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ήρθε και μέσα στην πόλη, αφού συνάντησε τον γνωστό δημοσιογράφο Δημήτρη Κολιό.

Ωστόσο, πρέπει να διευκρινίσουμε ότι η εικόνα τραβήχτηκε πριν... 15 χρόνια περίπου. Δεκαετία του 90, όταν ο Αβραμόπουλος ήταν δήμαρχος της Αθήνας. Δεν είναι δα και τόσο τζόβενα πλέον ούτε ο Αβραμό ούτε ο Κολιός - για όσους την πατήσατε με το ντοκουμέντο μας.

Την φωτογραφία αλιεύσαμε από το Old Alexandroupoli. Και όσοι διαμαρτύρεστε που ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ανέβηκε στην Θράκη αλλά δεν περιόδευσε καθόλου στον Έβρο, έχετε κάθε λόγο να το κάνετε. Σήμερα ο υπουργός Άμυνας την είδε την πρωτεύουσα του νομού μόνο από μακριά, περνώντας από την... Εγνατία.