Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Η "αμαζόνα" που σπούδασε Κομοτηνή και έγινε σύμβουλος του Παπαδήμου

Είναι η αιχμή του δόρατος της... ενδεκάδας των νεαρών συμβούλων που έχει ο πρωθυπουργός

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ
ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ


Συγκαταλέγεται μεταξύ των 11 μόλις συμβούλων που χρησιμοποιεί ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος στο Μέγαρο Μαξίμου, είναι νέα και εντυπωσιακή και έχει αποφοιτήσει από τη Νομική Κομοτηνής!

Πρόκειται για την Κατερίνα Κάπολα που κερδίζει τις εντυπώσεις με το παρουσιαστικό της αλλά κυρίως με το βιογραφικό της που είναι πλούσιο αφού μετά τη Νομική Κομοτηνής, από την οποία πληροφορίες μας αναφέρουν ότι αποφοίτηση μόλις το 2008, ακολούθησαν σπουδές στη Βοστόνη και ειδίκευση στα θέματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Τεχνολογίας των Πληροφοριών και το Διεθνές Επιχειρησιακό Δίκαιο.

Η Κατερίνα Κάπολα τελείωσε το Λεόντειο Λύκειο Πατησίων, ενώ ταξίδεψε στις ΗΠΑ μέσω του Πανεπιστημίου Yale, όπου παρακολούθησε μαθήματα Αγγλικής Γλώσσας. Οι συνάδελφοί της μπορεί να την αποκαλούν, μεταξύ αστείου και σοβαρού (με αφορμή και τη γνωστή διαφήμιση), «αμαζόνα», εκείνη όμως προτιμά να μιλά με τα... προσόντα της, τα επαγγελματικά.

Ο Λουκάς Παπαδήμος έχει «επιτρατεύσει» ομάδα αριστούχων με σπουδές στο εξωτερικό και πλούσια βιογραφικά, ώστε να τον συμβουλεύουν στα «στριφνά» θέματα. Η συνεργασία της... 11άδας νεαρών συνεργατών εξελίσσεται ομαλά, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε πρόσφατα η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" με εντυπωσιακό φωτορεπορτάζ, ωστόσο τις εντυπώσεις κλέβει η χαρισματική Κατερίνα.