Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Αποκάλυψη: απών ο Γιαννακίδης από την σύσκεψη του Χρυσοχοΐδη για την λαθρομετανάστευση

Πήγαν όλοι οι περιφερειάρχες, επρόκειτο για μείζον θέμα για την περιοχή μας που έπαιξε ψηλά και στα δελτία των καναλιών αλλά ο Άρης έλαμψε δια της απουσίας του προκαλώντας αλγεινή εντύπωση
ΠΟΙΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ
ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ;



Όπως πληροφορούμαστε από τα αθηναϊκά ΜΜΕ, που έδωσαν μεγάλη έκταση στο θέμα της ίδρυσης 30 νέων κέντρων φιλοξενίας - κράτησης λαθρομεταναστών σε όλη τη χώρα, στην σλυσκεψη που συγκάλεσε ο Χρυσοχοΐδης με συμμετοχή όλων των περιφερειαρχών της χώρας, έλαμψε δια της απουσίας του ο δικός μας.

Ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονία και Θρακης είχε προφανώς κάτι σημαντικότερο να κάνει και έτσι απουσίασε από την σύσκεψη στην Αθήνα, που αφορούσε αν μη τι άλλο ένα θέμα που καίει πρωτίστως την περιοχή μας. Στην θέση του μαθαίνουμε ότι πήγε ως... αντ αυτού ο Εκτελεστικός Γραμματέας της περιφέρειας Κωνσταντίνος Κατσιμύγας.

Αυτός είναι που κομίζει στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης,τις λεπτομέρειες που συζητήθηκαν στη σημερινή σύσκεψη. Σύμφωνα μάλιστα με τα αθηναϊκά ΜΜΕ, ο Κατσιμύγας παρέπεμψε στις επικείμενες αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων και του περιφερειακού συμβουλίου.

Ξαναρωτάμε όμως: ο Γιαννακίδης είναι δυνατόν να απουσιάζει από μια τόσο σημαντική σύσκεψη για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ όπως αυτή για την παράνομη μετανάστευση, που μάλιστα έπαιξε ψηλά στην επικαιρότητα ακόμα και από τα αθηναϊκά ΜΜΕ και τα κανάλια;;;;