Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Εγκαινιάστηκε στην Ξάνθη υποκατάστημα του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Θάσου

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ
ΕΒΕ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Το 5ο κατά σειρά υποκατάστημα στη Ξάνθη, άνοιξε ο Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Θάσου, κάνοντας επίσημα εγκαίνια το βράδυ της Πέμπτης, παρουσία του Προέδρου του Συνεταιρισμού κ.Κώστα Παναγιωτόπουλου, του Μητροπολίτη Ξάνθης κ.Παντελεήμονα , του Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιου Μωραϊτη και φυσικά πολλών φίλων του μελιού και του Συνεταιρισμού.

Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό 28ης Οκτωβρίου 102 και διαθέτει εκτός από μέλια υψηλής και γνήσιας ποιότητας, όλα τα προϊόντα που παράγονται από τις κυψέλες, δηλαδή τα παράγωγα του μελιού, όπως κρέμες, καλλυντικά, κεριά κλπ

Τον αγιασμό ευλόγησε με την παρουσία του ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ.Παντελεήμων που ευχήθηκε καλές δουλειές στον Συνεταιρισμό, ενώ ακολούθησε πλούσιος μπουφές και φυσικά έγιναν οι...πρώτες αγορές των προσκεκλημένων που φυσικά δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Θάσου.


ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΘΑΣΟΥ

Το 1973 στο γραφικό νησί της Θάσου, μια ομάδα μελισσοκόμων αποφασίζουν να δώσουν νομική μορφή στην μέχρι τότε παραδοσιακή και φιλική συνεργασία τους, ιδρύοντας τον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Θάσου. Σκοπός τους, η κοινή αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων, η επαγγελματική κατοχύρωση και η συστηματική προώθηση των προϊόντων τους. Ο Συνεταιρισμός μας λειτουργεί και διοικείται αυτόνομα από τους ίδιους τους μελισσοκόμους, οι οποίοι χρησιμοποιώντας ορθές μελισσοκομικές πρακτικές, καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να ανταποκριθούν στις ανάγκες των καταναλωτών για ασφαλή και υγιεινά προϊόντα, διαθέτοντας σε επώνυμη αλλά και οικολογική συσκευασία, μέλι, μέλι κηρήθρας, κερί, πρόπολη και βασιλικό πολτό, με αντιπροσωπευτικότερο, το καταξιωμένο και γνωστό μέλι «ΘΑΣΟΣ».

Ο Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Θάσου έχει ως βασική αρχή του την καλλιέργεια σχέσης αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ μελισσοκόμου και καταναλωτή. Επιθυμία μας λοιπόν είναι να γνωρίσετε περισσότερα για:

• το συνεταιρισμό μας

• τα προϊόντα μας και την ποιότητά τους

• τις ιδιότητες του μελιού και των άλλων μελισσοκομικών προϊόντων.

Επιλέγοντας τα μελισσοκομικά προϊόντα μας, ενισχύεται την ομαδική προσπάθεια και την διάθεση κάποιων ανθρώπων να ζουν και να παράγουν στην Ελληνική ύπαιθρο, σε μια πανέμορφη γωνιά της Βόρειας Ελλάδας, στη γοητευτική Θάσο. Η άσκηση της μελισσοκομίας συμβάλλει στην επικονίαση των φυτών καθώς και στη διατήρηση και βελτίωση του οικοσυστήματος.

Θα χαρούμε να μας επισκεφθείτε ώστε να ακούσουμε από κοντά την γνώμη σας, να σας ξεναγήσουμε στις εγκαταστάσεις μας και να απολαύσετε τις μοναδικές ομορφιές του νησιού μας.


Κώστας Παναγιωτόπουλος
Πρόεδρος
του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Θάσου


ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΘΑΣΟ 
Λιμένας & Πρίνος Θάσο

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΞΑΝΘΗΣ
28ης Οκτωβρίου 102 
ΤΗΛ. 25410-83371

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΤΗΛ. 2510836107

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
(ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ)
ΤΗΛ. 2310729020

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΕΡΡΩΝ
-ΝΙΚ.ΦΩΚΑ 1
ΤΗΛ. 2321064880