Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Σε εξέλιξη το πρώτο EvrosFest στη Στουτγάρδη της Γερμανίας

Ξεκίνησε χθες και ολοκληρωνεται σήμερα σε συνεργασία ε το Επιμελητήριο Έβρου, την Ομοσπονδία Επαγγλματιών και τον Σύνδεσμο Βιοτεχνών - Βιομηχάνων

                   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Το 1ο Evros Fest (Έβρος Φεστ) στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας, συνδιοργανώνουν στις 25 και 26 Μαρτίου, το Επιμελητήριο Έβρου, η Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων και ο Σύνδεσμος Βιοτεχνών-Βιομηχάνων του νομού.

Συνολικά 29 επιχειρήσεις του Έβρου συμμετέχουν στην αποστολή, με τα προϊόντα που παράγουν ή μεταποιούν ή με υπηρεσίες που παρέχουν.

Στόχος των διοργανωτών είναι η προβολή των παραγόμενων προϊόντων αλλά και του τουρισμού του Έβρου στην αγορά της Γερμανίας, καθώς και η ενίσχυση της επαφής με τους ομογενείς.

Να σημειωθεί ότι θετική είναι η ανταπόκριση μεγάλου αριθμού Γερμανών επιχειρηματιών να επισκεφθούν το 1ο Evros Fest, το οποίο διοργανώνεται σε ξενοδοχείο της Στουτγκάρδης.
 
Στον ίδιο χώρο, οι Έλληνες επιχειρηματίες έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τους εκπροσώπους Γερμανικών επιχειρήσεων, προκειμένου να διερευνηθούν οι δυνατότητες για τη μεταξύ τους συνεργασία.
 
.