Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Αύριο "κληρώνει" η επιστροφή Δερμεντζόπουλου στη ΝΔ

Άλλοι λένε ότι θα του ανάψει το πράσινο φως ο Σαμαράς, ωστόσο υπάρχουν και εκείνοι που εκτιμούν ότι το τρένο χάθηκε οριστικά παρά την... κωλοτούμπα του στους εφαρμοστικούς νόμους του μνημονίου

      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Πολιτική Επιτροπή περιμένουν οι διαγραφέντες βουλευτές. Οι πιο αισιόδοξοι αναμένουν να ανοίξει πάλι μια χαραμάδα και να τους εντάξει και αυτούς στο πλαίσιο του προσκλητηρίου για πανστρατιά, ανάμεσα σε αυτού και ο βουλευτής Έβρου Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος που ευελπιστεί να μην πάει χαμένη η θεαματική κωλοτούμπα που έκανε υπερψηφίζοντας του εφαρμοστικούς νόμους του μνημονίου που είχε καταψηφίσει.

Οι ρεαλιστές θεωρούν ότι ωστόσο ότι ο Δερμεντζόπουλος και όλοι οι υπόλοιποι έχουν χάσει ήδη το τρένο και από Δευτέρα θα αρχίσουν να δημοσιοποιούν τις προθέσεις τους.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του Έθνους, τουλάχιστον τρεις από τους διαγραφέντες θα ανακοινώσουν ότι δεν θα πολιτευθούν αυτή τη φορά, ενώ ένας θα στρίψει προς την τοπική αυτοδιοίκηση. Ο Π. Καμμένος, εκτός από την Ελ. Κουντουρά, θα πρέπει να περιμένει τον Χρ. Ζώη και την Ελ. Βόζεμπεργκ και τον Κ. Μαρκόπουλο.

.