Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Στην Ξάνθη ο Άγγελος Κολοκοτρώνης για να ξυπνήσει το τοπικό ΛΑΟΣ

Βλέποντας τη δημοσκοπική κατρακύλα του με την έλευση Καμένων κλπ και τις ανακατατάξεις που επέφερε η πρόσφατη διαγραφή Αδωνι και Βορίδη, υπήρξε άμεση κινητοποίηση

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Βλέποντας τη δημοσκοπική κατρακύλα του ΛΑΟΣ και τις ανακατατάξεις που επέφερε η πρόσφατη διαγραφή-αποχώρηση των δύο βουλευτών κ. Γεωργιάδη και Βορίδη, τη νομαρχιακή επιτροπή του ΛΑΟΣ στην Ξάνθη επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΛΑΟΣ κος Άγγελος Κολοκοτρώνης, ο οποίος συνομίλησε με τοπικά στελέχη του κόμματος.
«Είναι κατευθυνόμενες οι δημοσκοπήσεις και δεν πιστεύω καμία από αυτές» ανέφερε ο κος Κολοκοτρώνης κληθείς να σχολιάσει κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις που θέλουν το ΛΑΟΣ φανερά αποδυναμωμένο, προσθέτοντας πως «έχω βρεθεί μπροστά σε δημοσκόπο ο οποίος ζητούσε συγκεκριμένα χρήματα για να κάνει συγκεκριμένα πράγματα».
Ωστόσο, σχολιάζοντας το νέο κόμμα του κ. Παναγιώτη Καμμένου, το οποίο παρουσιάζει ανοδικές τάσεις και φαίνεται πως συσπειρώνει μια πολύ σημαντική μερίδα του εκλογικού σώματος, ο κος Κολοκοτρώνης ανέφερε πως «ο κος Καμμένος έχει σηκώσει μια σημαία ευκαιρίας. Αυτά που λέει εμείς τα έχουμε προωθήσει κατά καιρούς. Δεν έχει να προσθέσει τίποτα το καινούργιο και απλά επιχειρεί να εισπράξει την αγανάκτηση του κόσμου για τα δύο μεγάλα κόμματα».