Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Στον τελικό του Παγκοσμίου Μπανιώτης και Χονδροκούκης

Ο Κομοτηναίος άλτης προκρίθηκε αλλά όχι και ο δραμινός εμποδιστής Κώστας Δουβαλίδης που αποκλείστηκε

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Με άλματα στα 2.29μ. προκρίθηκαν στον τελικό του ύψους ανδρών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη, οι Μπανιώτης και Χονδροκούκης.

Χωρίς να χρειαστεί να ανέβει ο πήχης στο όριο του 2.32μ. οι Ελληνες πρωταθλητές πέρασαν στον τελικό καθώς αποφασίστηκε να μην συνεχιστεί ο αγώναε όταν συμπληρώθηκε η 10άδα των αθλητών που πέρασαν τα 2.29.

Ο Χονδροκούκης είχε περάσει με την πρώτη προσπάθεια τα 2.29 και δεν είχε καμία αποτυχημένη στα προηγούμενα ύψη, ενώ ο Μπανιώτης «καρδιοχτύπησε» στα 2.29 τα οποία «έγραψε» με την 3η προσπάθεια, ενώ είχε μια ακόμη αποτυχημένη στα 2.22μ.

Ο τελικός είναι προγρμματισμένος για την Κυριακή στις 15.30


Νωρίτερα, αποκλείστηκε από την συνέχεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ο δραμινός εμποδιστής Κώστας Δουβαλίδης που στάθηκε άτυχος και δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά των 60μ με εμπόδια ανήμερα των γενεθλίων του για μόλις ένα εκατοστό (έκανε χρόνο 7,83).

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ έχουμε δύο ελληνικές συμμετοχές σε τελικούς στο Παγκόσμιο της Πόλης: αυτήν του Κώστα Φιλιππίδη στο επικοντώ στις 5.00 το απόγευμα και του Λούη Τσάτουμα στο ύψος στις 6.50 μμ.