Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Αποκαρδιωτική η συμμετοχή στην αντιμνημονιακή συγκέντρωση της Ξάνθης!

Ουσιαστικά τρεις και ο κούκος πήγαν το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία, υπακούοντας στο κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Άκρως απογοητευτικό το θέμα που αντίκριζε κανείς το πρωί του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης, όπου είχε προγραμματιστεί αντιμνημονιακή συγκέντρωση από το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης και στην οποία η συμμετοχή των δημοσίων υπαλλήλων κρίνεται επιεικώς ανύπαρκτη.

Μετρημένοι στα δάκτυλα οι εργαζόμενοι που έδωσαν το παρών στη συγκέντρωση ξεσπάθωσαν κατά αυτών που ενώ βιώνουν εντόνως τις περικοπές και τις καταστροφικές συνέπειες των νέων μέτρων, όπως αυτά εκπορεύτηκαν από την υπογραφή της νέας μνημονιακής σύμβασης, δεν έδωσαν το παρών στη συγκέντρωση.

«Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης του κόσμου εμείς είμαστε για ακόμη ένα Σάββατο εδώ, προσπαθούμε να ενημερώσουμε για μέτρα που καθημερινά παίρνουν ενάντια τόσο στην κοινωνία όσο και στους δημοσίους υπαλλήλους» ανέφερε ο κος Χαράλαμπος Ευστρατίου, πρόεδρος του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης, ξεκαθαρίζοντας πως «δυστυχώς η προσέλευση του κόσμου για ακόμη μια φορά δεν είναι αυτή που περιμέναμε. Ίσως κάποιοι συνάδελφοι δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται και ίσως θεωρούν ότι δεν έχουν πρόβλημα. Πρέπει να καταλάβουν ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν και νέες περικοπές και το πρόβλημα θα έρθει και στο δικό τους σπίτι».
 

 
 
Πηγή:  http://www.thrakitoday.com/