Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Κυπριακό Σωματείο υποστηρίζει τη λειτουργία του Ειδικού Σχολείου Γενισεας


Ανέλαβε να εξασφαλίσει την σίτιση σε 14 μαθητές του το σωματειο "Αγάπη" της Μεγαλονήσου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Τις ευχαριστίες του Ειδικού Σχολείου Γενισέας στέλνει στο σωματείο "Αγάπη" της Κύπρου ο Διευθυντής του Σχολείου για την ενέργεια του κυπριακού συλλόγου να εξασφαλίσει τι σίττιση 14 μαθητών του ειδικού σχολείου.


Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, ευχαριστήριο μήνυμα απευθύνει ο διευθυντής του σχολείου Κ. Ψωμακέλης, καθώς και ο σύλλογος των διδασκόντων ,στο σωματείο της Κύπρου « Η αγάπη», για την πολύτιμη προσφορά του. Ιθύνοντες του σωματείου, το οποίο συνεργάστηκε με το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Γενισέας την προηγούμενη διετία μέσω Ευρωπαϊκών προγραμμάτων σε ανταλλαγές μαθητών, επικοινώνησαν με το διευθυντή του σχολείου και ενδιαφέρθηκαν να μάθουν, παρακινούμενοι από τη μεγάλη οικονομική κρίση που  πλήττει τη χώρα μας, με ποιο τρόπο μπορούν να συνδράμουν το σχολείο.

Μετά τις απαραίτητες επαφές με τον κύριο Ψωμακέλη, το σωματείο « Η αγάπη» , έστειλε ένα σεβαστό χρηματικό ποσό, προκειμένου να σιτίζονται 15 μαθητές του σχολείου που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Κοντά στους μαθητές αυτούς τα χρήματα επαρκούν για να προσφέρεται σε όλα τα παιδιά του σχολείου γάλα σε καθημερινή βάση.

Ο σύλλογος διδασκόντων ευχαριστεί τους Κύπριους φίλους, για την ανιδιοτελή προσφορά και την ευαισθησία τους απέναντι στα άτομα με ειδικές ανάγκες καθώς και για την επίδειξη ανθρωπιάς, κατανόησης και συμπαράστασης στα ΑΜΕΑ αλλά και τον συνάνθρωπο ευρύτερα.

 
Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/