Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Οι ιμάμηδες στην Χρύσα έκρυβαν τον τρίτο δραπέτη από το Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης!

Μάλιστα, υπήρχε και σχέδιο μετακίνησής του από την Ξάνθη στην Αθήνα, ενώ επάνω του βρέθηκε σημαντικό χρηματικό ποσόν περίπου 6.500 ευρώ
   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ύστερα από ενδελεχείς αστυνομικές έρευνες και κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης εντόπισαν και συνέλαβαν στην Π. Χρύσα της Ξάνθης, τον 25χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλγερίας, ο οποίος είχε αποδράσει από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης.

Συγκεκριμένα ο 25χρονος, το απόγευμα της 25-2-2012, απέδρασε, από χώρο κράτησης του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης, μαζί με άλλους δύο αλλοδαπούς, που κρατούνταν προκειμένου να απελαθούν στη χώρα τους. Οι άλλοι δύο αλλοδαποί, συνελήφθησαν πρώτες πρωινές ώρες της 26-2-2012, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Μυγδονίας, στην περιοχή του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης (σχετικό το από 29-2-2012 Δελτίο Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης).

Ωστόσο ο 3ος αποδράσας αλλοδαπός, συνελήφθηκε στη Π. Χρύσα όπου σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τον «έκρυβαν» οι Ιμάμηδες και μάλιστα υπήρχε και σχέδιο μετακίνησής του από την Ξάνθη στην Αθήνα, ενώ επάνω του βρέθηκε σημαντικό χρηματικό ποσόν περίπου 6.500 Ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.
 
 
Πηγή: http://maxitisthrakis.blogspot.com/