Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Ποια κυριακάτικη εφημερίδα αποκαλύπτει την ένταξη του Τσετίν στην Δημοκρατική Αριστερά;

Την ίδια στιγμή και άλλη μεγάλη κυριακάτικη έκδοση κάνει λόγο για έξι διεγραμμένους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που θα ανακοινώσουν την ένταξή τους στο κόμμα του Κουβέλη
     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Την προσχώρηση τους στην Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη διαπραγματεύονται τουλάχιστον έξι από τους διαγραμμένους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ενώ ο αριθμός αυτός μπορεί να φτάσει ακόμα και τους εννέα με δέκα.

Οι σχετικές συζητήσεις με τον κόμμα του κ. Κουβέλη έχουν γίνει εδώ και αρκετές ημέρες και ανάμεσα σε αυτούς που είναι πλέον ένα βήμα πριν από την επίσημη ανακοίνωση προσχώρησης , περιλαμβάνονται οι κ.κ. Γιάννης Αμοιρίδης, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Θεόδωρος Παραστατίδης, Ηλίας θεοδωριδης Γιώργος Παπαμανώλης, Βασίλης Τογιας κ.α.

Ορισμένοι από τους προαναφερόμενους έχουν ήδη κάνει σχετικές δηλώσεις που δημοσιεύονται στην REAL NEWS ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι αύριο το μεσημέρι θα δώσουν στην δημοσιότητα κι ένα κοινό κείμενο με το οποίο θα ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις τους ανοίγοντας ενδεχομένως το δρόμο για την προσχώρηση τους στη ΔΗΜΑΡ.

Είναι ενδεικτικό ότι και από την πλευρά του κόμματος Κουβέλη πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν δίαυλοι επικοινωνίας με διαγραμμένους από το ΠΑΣΟΚ.

Την ίδια στιγμή, η εφημερίδα "Κυριακάτικη Δημοκρατία" υποστηρίζει ότι στο κόμμα Κουβέλη καταλήγει και ο ανεξάρτητος μειονοτικός βουλευτής Ξάνθης, επίσης προσφάτως διαγραφείς από το ΠΑΣΟΚ, Τσετίν Μάντατζη.