Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Ερωτηματικά πριν την αυριανή παρέλαση στην Ξάνθη

Άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής η επίσημη εκπροσώπηση της κυβέρνησης, δεδομένου ότι στην προηγούμενη εθνική επέτειο είχαμε... τράμπες Ξυνίδη με Αηδόνη και Τιμοσίδη για λόγους ασφαλείας

      ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ


Με άγνωστη μέχρι στιγμής την επίσημη εκπροσώπηση της Κυβέρνησης και με την Πρωτοβουλία Αντίστασης παρούσα, θα πραγματοποιηθεί ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στην Ξάνθη.


Από την πλευρά της η Αστυνομία της Ξάνθης, όπως αναφέρει και ο Αστ. Διευθυντής Γιώργος Γκοδοσίδης, στο πλαίσιο των γενικότερων εντολών έχει λάβει έκτακτα μέτρα για την περιφρούρηση της παρέλασης και βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή. Παράλληλα από την πλευρά των πολιτικών και συνδικαλιστικών οργανώσεων η Πρωτοβουλία Αντίστασης έχει ανακοινώσει ότι θα πραγματοπιήσει διαμαρτυρία ενώ κατά πλειοψηφία η ΑΔΕΔΥ αποφάσισε να μην πραγματοποιήσει κάτι αντίστοιχο


Θα περιφρουρήσουν τη συγκέντρωσή τους

Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι της Πρωτοβουλίας Αντίστασης, η παρουσία τους θα είναι απολύτως ειρηνική και θα υπάρξει αυστηρή περιφρούρηση, καθώς υπάρχει φόβος για δημιουργία επεισοδίων αλλά και για παρουσία ακροδεξιών οργανώσεων στις παρελάσεις. Η προσυγκέντρωση θα γίνει μια ώρα πριν την παρέλαση, στις 11, στην πλατεία του Διοικητηρίου. Αναμένεται ότι θα λάβουν μέρος συνδικαλιστές, μέλη αριστερών κομμάτων και φοιτητικών παρατάξεων, με σύνθημα η 25η Μαρτίου να γίνει μέρα μαζικής λαϊκής διαμαρτυρίας.

Τέλος, σε ότι αφορά στα μαθητικά τμήματα που θα παρελάσουν, αναμένεται ότι κάποιοι μαθητές θα στρέψουν το κεφάλι στην αντίθετη κατεύθυνση από την πλευρά των επισήμων.

 
Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/