Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Στο Περιστέρι αγωνίζεται σήμερα η Skoda Ξάνθη

Μετα από επτά συνεχόμενες ήττες επιζητεί ένα θετικό αποτέλεσμα, αγωνίζεται όμως εκτός έδρας και μάλιστα απέναντι σε μια ομάδα που έχει βλέψεις Ευρώπης
  ΤΟ PREGAME ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Μετά τις 7 συνεχόμενες ήττες η Skoda Ξάνθη αναζητεί ίαση στο αγώνα του Σαββάτου (24/03 ώρα 17:15NOVA) κόντρα στον Ατρόμητο, αφού φιλοξενείται στο Περιστέρι για την 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Superleague. Τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα της ξανθιώτικης ομάδας, έχουν εκτροχιάσει τις φιλοδοξίες των ανθρώπων της και πλέον ο προπονητής της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης, θα αναγκαστεί να παρουσιάσει ένα σχήμα το οποίο θα αγωνιστεί αποκλειστικά για την νίκη, κόντρα στην ομάδα του Ατρόμητου που βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας έως τώρα μια εξαιρετική χρονιά, όμως μεσοβδόμαδα αγωνιζόταν με τον Αστέρα Τρίπολης στους ημιτελικούς του Κυπέλλου και η κούραση θα είναι ένας παράγοντας που θα παίξει τον δικό του ρόλο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει και πάλι στον Ντάνι, που τιμωρήθηκε στον αγώνα με την Κέρκυρα. Στο βασικό σχήμα, αναμένεται να επιστρέψει ο Βλαχοδήμος, αλλά πιθανόν και ο Πέτρος Μάνταλος. Από την άλλη μεριά ο Ατρόμητος δεν έχει τιμωρημένους, αλλά δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ζουέλα, ενώ μέχρι τελευταία στιγμή αμφίβολος θα είναι ο Μπρίτο που συμπεριλήφθη κανονικά στην αποστολή. Αντίθετα συναισθήματα για τις δύο ομάδες με τον Ατρόμητο να βρίσκεται σε εξαιρετική θέση στο πρωτάθλημα και να απολαμβάνει αποθέωση από τους φίλους της ομάδας του, ενώ η Ξάνθη δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες της, καθώς μετά τα συνεχόμενα αποτελέσματα η δυσαρέσκεια είναι ολοφάνερη, με τον μεγαλομέτοχο μάλιστα της ΠΑΕ, Χρήστο Πανόπουλο, μεσοβδόμαδα να έχει συνάντηση με τους φίλους της ομάδας και όλα αυτά λίγο πριν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, τον οποίο στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει με 3-0 και έμπαινε σε τροχιά Ευρώπης.


Αποστολές των ομάδων:

Ατρόμητος Αθηνών: Ιτάνζ, Ράντμαν, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Νάστος, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Σφακιανάκης, Τόμας, Επστάιν, Μήτρογλου, Αναστασάκος, Μπάλλας, Καραγκούνης, Μπρίτο, Γκαρσία, Τάτος, Γιαννούλης και Οικονόμου.

Skoda Ξάνθη: Βιβιανί, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Εντιμάρ, Πόι, Νταρμπιόν, Σουάνης, Μακρόφσκι, Μαρσελίνιο, Πλατέλλας, Βασιλακάκης, Βλαχοδήμος, Σταθάκης, Μάνταλος, Φλίσκας, Κομεσίδης, Βάλλας, Λυμπερόπουλος, Καζάκης και Στάσιακ.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Μήτσιος (Ηπείρου), με βοηθούς τους κ. Τάτση (Ηπείρου) και κ. Δημητριάδη (Μακεδονίας), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Λαμπρόπουλος (Ηλείας).

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/