Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Εβδομάδα μαξιλαριών η προσεχής στην Coco-Mat

Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία των αδερφών Ευμορφίδη, που έχει την παραγωγικής της μονάδα στην Ξάνθη, θα γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου 
     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου, στις 21 Μαρτίου, η COCO-MAT διοργανώνει και φέτος εβδομάδα μαξιλαριών ύπνου (Pillow Week) σε όλα της τα καταστήματα από 26 έως 31 Μαρτίου.

Το Pillow Week διοργανώνεται κάθε χρόνο, δίνοντας σε όλους τους ενδιαφερόμενους την ευκαιρία να γνωρίσουν τα μαξιλάρια της COCO-MAT και να φτιάξουν το δικό τους, όπως ακριβώς το προτιμούν, συνεισφέροντας παράλληλα σε έναν φιλανθρωπικό σκοπό.

Στη διάρκεια του Pillow Week ένα εργαστήρι μαξιλαριών διαμορφώνεται σε όλα τα καταστήματα. Εκεί οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά πως φτιάχνεται ένα μαξιλάρι και να συνειδητοποιήσουν πόσο σημαντική είναι η επιλογή του κατάλληλου για την ποιότητα του ύπνου. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι μπορούν οι ίδιοι να φτιάξουν το προσωπικό τους μαξιλάρι, ακριβώς όπως το επιθυμούν, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους, γεμίζοντάς το με φυσικά υλικά. Κατόπιν μπορούν να το προμηθευτούν σε ειδική τιμή.

Φέτος η COCO-MAT συμπράττει με την Ένωση Αμερικανίδων Γυναικών Ελλάδος (American Women's Organization of Greece) για να υποστηρίξει με το τους σκοπούς του Heart Pillow Project και να συμπαρασταθεί στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο του μαστού. Για κάθε ένα COCO-MAT μαξιλάρι που θα πωλείται καθ’ όλη τη διάρκεια του Pillow Week, η COCO-MAT θα φτιάξει και θα δωρίσει ένα heart pillow στο Heart Pillow Project. Στη συνέχεια αυτά θα διανεμηθούν στο Κέντρο Μαστού του Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Αγ. Σάββας» και στην Α’ Χειρουργική Κλινική του Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Άγιοι Ανάργυροι».


Σχετικά με το Heart Pillow Project

Η πρωτοβουλία Heart Pillow Project ξεκίνησε το 2001 στο Erlanger Medical Center του Tennessee, Η.Π.Α. και έχει επεκταθεί σε περισσότερες από 50 πόλεις σε 18 χώρες σε όλο τον κόσμο. Το heart pillow είναι ένα μαλακό μαξιλαράκι σε σχήμα καρδιάς που σχεδιάστηκε για να απαλύνει τον πόνο των γυναικών που έχουν υποστεί χειρουργική επέμβαση, αντιμετωπίζοντας τον καρκίνο του μαστού. Το σχήμα του μαξιλαριού επιτρέπει στις γυναίκες να το κρατούν κάτω από το βραχίονα, απαλύνοντας τον πόνο, βοηθώντας στη μείωση του οιδήματος και προστατεύοντας το σημείο της τομής. Μαξιλαράκια heart pillows δίνονται σε γυναίκες στο πρώτο κιόλας μετεγχειρητικό στάδιο, βοηθώντας άμεσα την ταχύτερη ανάρρωσή τους.


Ποια είναι η COCO-MAT

Η COCO-MAT ιδρύθηκε το 1989 και είναι σήμερα από τις κορυφαίες εταιρείες διεθνώς στην παραγωγή προϊόντων ύπνου. Η εταιρεία είναι γνωστή για τη χρήση αποκλειστικά φυσικών υλικών και φιλικών προς το περιβάλλον μεθόδων παραγωγής. Η ευρεία γκάμα προϊόντων της περιλαμβάνει εντελώς αμέταλλα στρώματα και κρεβατοστρώματα, καθώς και λευκά είδη και έπιπλα. Όλα τα προϊόντα της φτιάχνονται από φυσικά υλικά όπως κοκοφοίνικας, φυσικό καουτσούκ, μαλλί, βαμβάκι, φύκια, ίνες κάκτου, αλογότριχα, λινό, μετάξι, πούπουλο χήνας, και μασίφ ξύλο. Χάρις στην υποστήριξη που προσφέρουν στο ανθρώπινο σώμα, τα προϊόντα ύπνου COCO-MAT εξασφαλίζουν τέλειες συνθήκες και χαρίζουν απόλυτα φυσικό και άνετο ύπνο – συνθήκη απαραίτητη για ξεκούραση και αναζωογόνηση.

Στη 20ετή ιστορία της η COCO-MAT έχει βραβευθεί από σημαντικούς φορείς του επιχειρηματικού χώρου, γεγονός που μαρτυρά την ποιότητα των προϊόντων της και τη δέσμευσή της στις αρχές της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας, της φροντίδας του εργατικού δυναμικού και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Για περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία επισκεφθείτε το: http://www.coco-mat.com/


Σχετικά με την Ένωση Αμερικανίδων Γυναικών Ελλάδος AWOG

Η Ένωση Αμερικανίδων Γυναικών Ελλάδος AWOG (American Women's Organization of Greece) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός εθελοντών που υποστηρίζει ενεργά και διοργανώνει δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Ιδρύθηκε το 1948 και σήμερα αριθμεί 300 και πλέον μέλη, ομογενείς Αμερικανούς πολίτες που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα. Τα μέλη της συνεργάζονται με Ελληνικές οργανώσεις κοινωφελούς και φιλανθρωπικού σκοπού, συγκεντρώνοντας χρήματα μέσω εράνων και πραγματοποιώντας εκδηλώσεις με εκπαιδευτικό και κοινωνικό χαρακτήρα. Η AWOG και οι δράσεις της υποστηρίζονται από την Αμερικάνικη Πρεσβεία, ενώ επίσης η AWOG είναι μέλος της Ομοσπονδίας Σωματείων Αμερικανίδων Γυναικών Αποδήμων (Federation of American Women Clubs Overseas), ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού, αναγνωρισμένου από τον ΟΗΕ, με συμβουλευτική δράση στον UN ECOSOC).

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το http://www.awog.gr/

.