Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Εκοψαν το τηλέφωνο σε πρώην Περιφερειάρχη της ΑΜ-Θ

Όχι, δεν φταίει το γεγονός ότι δεν πλήρωσε. Επρόκειτο για δολιοφθορά, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα ο ίδιος καταγγέλλει


                              ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟΣ





Χθες το βράδυ, άγνωστοι παραβίασαν την είσοδο της πολυκατοικίας που στεγάζεται το γραφείο του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Β’ Θεσσαλονίκης και πρώην γενικού γραμματέα της Περιφέρειας Ανατολική Μακεδονίας και Θράκης  Χάρη Τσιόκα, έσπασαν τις κλειδαριές ασφαλείας του πίνακα τηλεφώνων της οικοδομής και έκοψαν τις τηλεφωνικές συνδέσεις του Πολιτικού Γραφείου και ορισμένων άλλων επαγγελματικών γραφείων που στεγάζονται στην ίδια πολυκατοικία.

Ο στόχος τους ήταν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην επικοινωνία του υποψήφιου βουλευτή με τους πολίτες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του. Η κρατική ασφάλεια που ήδη έχει επιληφθεί του θέματος συγκέντρωσε οπτικό και λοιπό υλικό προκειμένου να αξιοποιήσει τα ίχνη που άφησαν πίσω.

Για το συγκεκριμένο θέμα ο Χάρης Τσιόκας δήλωσε :
«Με τέτοιες, παρωχημένες αντιδημοκρατικές – φασίζουσες πρακτικές και μεθόδους από όπου και αν προέρχονται δεν ανακόπτεται ο διάλογος, ούτε περιορίζεται η πολιτική δράση. Συνεχίζω τον αγώνα με ακόμα μεγαλύτερο πείσμα προκειμένου το ΠΑΣΟΚ να είναι ρυθμιστής των εξελίξεων με δίκαιο, προοδευτικό λόγο και κατεύθυνση».


.