Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Σύντομα μια αποκάλυψη μόνο στο ThrakiLive: υποψήφια στα Miss Thraki έγινε... Miss Sirina

Έτσι, για να ξέρουν οι γονείς τι καριέρα ανοίγεται για τα κορίτσια τους, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον φετινό διαγωνισμό: μέχρι και στα τσοντοπεριοδικά του Σειρηνάκη μπορούν να πρωταγωνιστήσουν!
           ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ



Σε εξέλιξη βρίσκεται (μετά την γνωστή παράταση) ως τις 6 Μαΐου, ως τις εκλογές δηλαδή, η προθεσμία για υποβολή υποψηφιοτήτων για τον φετινό διαγωνισμό ομορφιάς Miss Thraki 2012 που κανονικά έληγε σήμερα. Ο διαγωνισμός ως γνωστόν θα στείλει την νικήτρια στην... Κίνα αλλά και στον παγκόσμιο διαγωνισμό Internationl Miss Tourism Ecologica που όπως σας γράφουμε καθημερινά θα γίνει στην Αλεξανδρούπολη (κάθε βράδυ παρουσιάζουμε και μία από τις υποψήφιες που θα μας έρθουν και θα αντιμετωπίσουν την Miss Thraki).

Ωστόσο έχουμε να πούμε ότι και οι κοπέλες που ΔΕΝ θα κερδίσουν, ΔΕΝ πρέπει να απογοητευθούν. Μια από τις περσινές συμμετέχουσες στον διαγωνισμό πήρε τον... πούλο από την κριτική επιτροπή. Δεν βγήκε τίποτα. Αλλά αυτό μάλλον τελικά της βγήκε σε καλό, αφού μαθαίνουμε ότι την αξία της την αντιλήφθηκε και την άρπαξε ο... Σειρηνάκης (ναι, ο γνωστός με τις τσόντες της Τζούλιας, της Ντούβλη και της Βαβάτση) και φρόντισε να την κάνει... Miss Sirina.

ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΣΤΕ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ (ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΑ ΦΕΤΙΝΑ MISS THRAKI ΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ)...