Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Καθηλώνει το αποψινό ντέρμπι κορυφής της Κομοτηνής

Νίκη για τον Πανθρακικό επί της Βέροιας θα σημαίνει μισό πρωτάθλημα και σχεδόν μετά βεβαιότητας απευθείας άνοδο στην Σούπερ Λϊγκα, μετά και την χθεσινή ήττα του Πιερικού από τον Πλατανιά με 0-2
       ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Τα βλέμματα στην Κομοτηνή στρέφονται σήμερα Κυριακή (29/4) για τους φιλάθλους της Φούτμπολ Λιγκ, όπου ο δεύτερος της βαθμολογίας Πανθρακικός, θα υποδεχθεί την πρωτοπόρο Βέροια (18.00 OTE TV).


Το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού από την τελική του έκβαση, θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό, η υπόθεση τίτλος, που ισοδυναμεί με απευθείας άνοδο στη Super League. Πάντως και οι δυο ομάδες ευνοούνται από το χθεσινό αποτέλεσμα Πιερικού - Πλατανιά Χανίων, επίσης ντέρμπι για την τρίτη θέση, με τους Κρητικούς να νικούν με 0-2 και έτσι να μην μειώνεται η διαφορά των δύο πρώτων από τους διώκτες τους.

Την αποστολή των γηπεδούχων του Πανθρακικού, απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές:
Κουτσόπουλος, Σικαλιάς, Στάθης, Σκλιοπίδης, Χρήστου, Μπουτζίκος, Βαγγελόπουλος, Μακρυδημήτρης, Σαρακατσάνος, Μπέλιτς, Γωνιάδης, Χλωρός, Ρεκλείτης, Μοσχάκης, Μπαλού, Μουνάφο, Λιαπάκης, Πόνσε, Μπαικαρά, Κοντογουλίδης και Σουλτανίδης.

Η «βασίλισσα του βορρά», τα ταξίδεψε στην Κομοτήνη, με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές στην αποστολή της: Καντιμοίρης, Κοτταρίδης, Σαμαράς Καλί, Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Μπουλούτ, Γεωργιάδης, Κανακούδης, Καλογέρης, Βεργώνης, Καλτσάς, Λανγκλέ, Μπαργκάν, Ολαϊτάν, Κάντι, Ολιζαντέμπε και Λαναρής.


Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Δημοτικό Άμφισσας (17.00): Φωκικός – Παναχαϊκή
«Ν. Σαράφης (17.00): Αναγέννηση Επανωμής – Αναγέννηση Γιαννιτσών
Ευόσμου (17.00): Αγροτικός Αστέρας – Ηρακλής Ψαχνών
Δημοτικό Φυλής (17.00): Θρασύβουλος – Πανσερραϊκός
«FC AEL ARENA» (16.00): Λάρισα – ΑΕΛ Καλλονής
«Γρ. Λαμπράκης (17.00): Καλλιθέα – Βύζας
Κομοτηνής (18.00): Πανθρακικός - Βέροια

.