Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Παίζει για την ιστορία του απόψε ο ΓΑΣ Κομοτηνή

Φιλοξενεί την Δόξα Πεύκων σε ένα ματς που θα γίνει μεταξύ συγγενών και φίλων, αφού την ίδια ώρα θα διεξάγεται και το ντέρμπι του ποδοσφαίρου Πανθρακικός - Βέροια


     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Απέναντι σε μία ομάδα που με νίκη εξασφαλίζει την άνοδο, ο ΓΑΣ Κομοτηνή θα παλέψει για την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα . Την Κυριακή στις 18:00 στο κλειστό της Κομοτηνής, η ομάδα του Θανάση Χατζηνικολάου δίνει την τελευταία της παράσταση στην Κομοτηνή , στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης με αντίπαλο την Δόξα Πεύκων, που με νίκη εξασφαλίζει την άνοδο στην Β Εθνική.


Το δυσάρεστο είναι πως το παιχνίδι συμπίπτει χρονικά με αυτό του Πανθρακικού, που είναι και το παιχνίδι της χρονιάς , με αποτέλεσμα να βρεθούν πολλοί στο ΔΑΚ. Βέβαια, για να κάνουμε και λίγο την κριτική μας, πέραν των δύο πρώτων εντός έδρας αναμετρήσεων , το κλειστό στην ουσία ποτέ δεν ήταν κατάμεστο και ποτέ δεν είχε παλμό, επιτρέποντας στους φιλοξενούμενους να έχουν το πάνω χέρι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΓΑΣ προέρχεται από εκτός έδρας νίκη στη Δράμα απέναντι στους Τιτάνες, δείχνοντας αρκετά καλά στοιχεία. Η αναμέτρηση της Κυριακής είναι πολύ δύσκολη, ωστόσο στον ΓΑΣ όλοι είναι αποφασισμένοι να χαροποιήσουν όσους επιλέξουν να περάσουν το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό της Κομοτηνής.

Αναλυτικά η 21η αγωνιστική:
ΓΑΣ Κομοτηνή – Δόξα Πεύκων
Ελευθερούπολη – Αργοναύτης
Κένταυρος – Τιτάνες Δράμας 0-20 α.α.
Μαντουλίδης – Ιωνικός Ιωνίας
Πευκοχώρι – Μ. Αλέξανδρος
Απόλλων Καλαμαριάς – Ορφέας Ν. Σκοπού