Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Τράτζικ μεταμεσονύκτια απόφαση για τον τελικό του βόλεϊ

Ο ξανθιώτης γενικός γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής τον όρισε μετά τοις... εκλογες (που δεν θα υπάρχουν παίκτες) και δικαιολογημένα ο εβρίτης Θ. Μποζίδης του Ηρακλή τραβάει τα... μαλλιά (που δεν έχει)     ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Με μία απίστευτη απόφαση που γεννάει ερωτηματικά, αλλά ταυτόχρονα επιβεβαιώνει ότι ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής ουδεμία επαφή έχει με το αντικείμενο που κλήθηκε να διοικήσει εδώ και σχεδόν τρία χρόνια, διέταξε την διεξαγωγή του 5ου τελικού του πρωταθλήματος της Volleyleague μετά τις εκλογές.

Η απόφαση αυτή τινάζει στον αέρα τον σχεδιασμό των ομάδων καθώς ο Φοίνικας Σύρου, χάνει τον διαγώνιο του Ντόκιτς λόγω της προετοιμασίας της εθνικής Σερβίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, καταστρέφει και την προετοιμασία της δικής μας Εθνικής ομάδας και τον σχεδιασμό του Αλέκου Λεώνη, αλλά και του προπονητή του Ηρακλή, Σωτήρη Δρίκου.

Οι αντιδράσεις για αυτήν την απόφαση-φιάσκο, αναμένονται εντονότατες καθώς συνιστά αλλοίωση πρωταθλήματος και διαλύει την όποια αξιοπιστία και αίγλη του διαλυμένου ελληνικού βόλεϊ.

H ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:

«Μετά από την παρέμβαση του ΓΓΑ κ. Πάνου Μπιτσαξή και σε συνεννόηση με την ΕΣΑΠ κατόπιν και σχετικής ενημέρωσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για αδυναμία κάλυψης αθλητικών γεγονότων λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων το διάστημα πριν από τις εκλογές, αποφασίστηκε η οριστική αναβολή του προγραμματισμένου για σήμερα 5ου τελικού και η μετάθεση του για μετά τις βουλευτικές εκλογές».


Πηγή:  http://www.pamesports.gr/