Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Το σχέδιο… Μάρσαλ του Νικολαΐδη για την ΑΕΚ


Ο Ντέμης Νικολαΐδης θα συναντηθεί με το Νίκο Νοτιά στις ΗΠΑ, κάνοντας παράλληλα μια τελευταία προσπάθεια να πείσει το Νεοϋορκέζο επιχειρηματία να… ανοίξει το πορτοφόλι


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Ο Ντέμης Νικολαΐδης θα συναντηθεί με το Νίκο Νοτιά στις ΗΠΑ, κάνοντας παράλληλα μια τελευταία προσπάθεια να πείσει το Νεοϋορκέζο επιχειρηματία να… ανοίξει το πορτοφόλι για την σωτηρία της ΑΕΚ!


Σύμφωνα με την εφημερίδα Goal, ο Ντέμης Νικολαΐδης θα συναντηθεί με το Νίκο Νοτιά στο χορό του συνδέσμου φίλων ΑΕΚ στις ΗΠΑ, όπου εκεί θα βρεθεί μετά από αρκετό καιρό με τον μεγαλομέτοχο της «Ένωσης», Νίκο Νοτιά.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον στρέφεται μετά τον χορό, όπου θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ των δυο ανδρών, με τον Νικολαΐδη να προσπαθεί να εξηγήσει το πλάνο του στο Νοτιά, ώστε να τον «ψήσει» να συμμετάσχει σε αυτό.

Από το περιβάλλον του Νοτιά, διαρρέεται πως πολύ δύσκολα θα αλλάξει γνώμη ο Νεοϋορκέζος επιχειρηματίας, κάτι το οποίο άλλωστε έχει φανεί με την συμπεριφορά του καθώς έχει καταστήσει σαφές πως μπορεί να βοηθήσει μόλις με 80-100 χιλιάδες ευρώ.

Το πιθανότερο σενάριο, είναι να επιτρέψει ο Νοτιάς την χρήση του προπονητικού κέντρου και να συνδράμει με κάποια μικρά ποσά.

Παράλληλα, ο Νικολαΐδης με την επιστροφή του στην Αθήνα, θα ξεκινήσει νέο γύρο επαφών με την ομάδα του 2004, ώστε να ετοιμάσει τις κινήσεις του για το μέλλον.