Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Η Ενωση Άνθειας/Αρίστεινου πρωταθλήτρια Έβρου

Διέλυσε στον μεγάλο τελικό με 5-1 την Αναγέννηση Μεταξάδων και θα διεκδικήσει στα μπαράζ την άνοδό της στην Δ' Εθνική


ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ







Η Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου ήταν η μεγάλη νικήτρια στον τελικό του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Έβρου καθώς επικράτησε άνετα και δίκαια της Αναγέννησης Μεταξάδων με 5-1 σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, το οποίο παρακολούθησαν περισσότεροι από 400 φίλοι του ποδοσφαίρου.

Όπως μαρτυρά το τελικό σκορ, η νίκη της Ένωσης δεν σηκώνει αμφισβήτηση , καθώς από το ξεκίνημα ήταν καλύτερη και στην ουσία καθάρισε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκε με 3-0. Από την άλλη φάνηκε η απειρία της Αναγέννησης, η οποία πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία και μόνο το γεγονός πως έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου και του πρωταθλήματος μαρτυρά πολλά.

Η Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου είχε σε πολύ καλή ημέρα όλους τους ποδοσφαιριστές ενώ κορυφαίοι ήταν οι Σιβούδης, Πετκίδης. Σκόρερ χρίστηκαν οι Σιβούδης (2), Τερζής, Κομεσίδης, Βρύζας ενώ το γκολ της τιμής για τους ηττημένους σημείωσε ο Μυλωνάς.

Σήμερα οι νικητές θα πανηγυρίσουν τον τίτλο, ωστόσο από αύριο ξεκινά δουλειά, καθώς τώρα στην ουσία ξεκινά η μάχη με την Ένωση να ρίχνεται στις 13 Μαίου στη μάχη για την άνοδο στη Δ Εθνική. Πρώτος αγώνας θα είναι στη Ροδόπη με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου.

Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου: Παμπορίδης, Πετκίδης, Τερζής, Βενετίδης, Πατσιώρας, Μιχαλτσίδης, Καλλέτσιος, Καβατζικιώτης Θ. Καβατζικιώτης Αγ. Σιβούδης
Αναγέννηση Μεταξάδων: Μηντσιούδης, Κάπουλους, Χατζημιχάλης, Μυλωνάς, Κοκκινίδης, Μαυρομάτης, Δοινούδης, Νικολούδης, Δραγούμης, Κονακλής, Μπακιρτζής.