Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Ωρα τελικού σήμερα στην ΕΠΣ Εβρου: Ανθεια/Αριστεινο κόντρα σε Μεταξάδες για τον τίτλο

Βγαίνει απόψε η ομάδα 
που θα εκπροσωπήσει 
το νομό στα μπαράζ 
ανόδου στην Δ' Εθνική


          ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ




Το απόγευμα του Σαββάτου θα γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο πρωταθλητής του Νομού Έβρου και παράλληλα ο εκπρόσωπος στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Δ Εθνική. Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου και Αναγέννηση Μεταξάδων τίθενται αντιμέτωποι στο γήπεδο του Σουφλίου (17:00) στον αγώνα που θα κρίνει τον πρωταθλητή.


Η Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου από το ξεκίνημα της χρονιάς ήταν μια ομάδα με οργάνωση εντός και εκτός γηπέδου, έχοντας εξαρχής στόχο το πρωτάθλημα. Η πορεία της στον νότιο όμιλο ήταν τέτοια που δεν χωρά καμία αμφισβήτηση για την ανωτερότητα της. Η εμπειρία των ποδοσφαιριστών σε συνδυασμό με την όρεξη των παραγόντων έφεραν αυτό το αποτέλεσμα και πλέον διεκδικεί την άνοδο στην Δ Εθνική.

Για να είναι σε θέση να διεκδικήσει όμως την άνοδο στη Δ Εθνική , πρέπει πρώτα να περάσει το μεγάλο εμπόδιο της Αναγέννησης Μεταξάδων, που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Πασχάλη Σταματάκη, έχει καταφέρει να φτάσει στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου ενώ θα διεκδικήσει στα ίσα την άνοδο στην Δ Εθνική, καθώς προετοιμάζεται εδώ και καιρό. Μόνο το γεγονός πως άφησε εκτός διεκδίκησης τον Ορέστη Ορεστιάδας, φανερώνει το πόσο καλή ομάδα είναι.

Ευχή όλων των ποδοσφαιρόφιλων της περιοχής είναι να δούμε ένα όμορφο παιχνίδι με πολλές φάσεις και στις δύο εστίες και να κερδίσει η καλύτερη ομάδα. Καλή επιτυχία και στους δύο διεκδικητές της ανόδου και συγχαρητήρια για την μέχρι στιγμής πορεία τους.