Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Με τις καταγγελίες για τους Δροσερίτες έμεινε ο πρόεδρος της ΝΕ του ΛΑΟΣ

Σε έξι συλλήψεις κατοίκων του οικισμού της Ξάνθης προχώρησε ανήμερα της ημέρας της εκλογικής διαδικασίας η Αστυνομία ύστερα από καταγγελία ότι μοίραζαν ψηφοδέλτια


   ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ



Σε 6 συλλήψεις κατοίκων του Δροσερού γιατί μοίραζαν ψηφοδέλτια υποψηφίων, προέβη Ασφάλεια Ξάνθης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "Μαχητή".


Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, οι 6 συνελλήφθησαν ύστερα από καταγγελίες άλλων κατοίκων του Δροσερού και μάλιστα ο τρεις από αυτούς, μοίραζαν ψηφοδέλτια συντοπίτη τους που κατεβαίνει υποψήφιος με μικρό κόμμα.

Από αργά το βράδυ του Σαββάτου στο ΔΡΟΣΕΡΟ ξεκίνησαν αντεγκλήσεις και μικροσυμπλοκές οπαδών, με αποτέλεσμα να μεταβούν επί τόπου οχήματα με αστυνομικούς, για να ηρεμήσουν τους συμπλεκόμενους.

Τελικά, όπως αναφέρθηκε σε νεώτερη ανάρτηση, αφέθηκαν ελεύθεροι οι επτά συνολικά τσιγγάνοι που συνελήφθησαν στο Δροσερό να μοιράζουν ψηφοδέλτια διαφόρων υποψηφίων μεγάλων και μικρών κομμάτων,  ύστερα από καταγγελίες του Προέδρου της Ν.Ε ΛΑΟΣ Ξάνθης κου Ιωσήφ Χαραλαμπίδη. 

Αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί δέχθηκαν καταγγελίες στην αρχή για τρεις Δροσερίτες που μοίραζαν ψηφοδέλτια, ωστόσο οι αστυνομικοί συνέλαβαν άλλα τέσσερα άτομα που μοίραζαν ψηφοδέλτια μουσουλμάνου υποψηφίου μικρού κόμματος.

Από κει και μετά ξεκίνησε ένα νέο σήριαλ καταγγελιών, καθώς ο ένας Δροσερίτης «κάρφωνε» τον άλλον με αποτέλεσμα να γίνουν νέες συλλήψεις

Ορίστηκε τακτική δικάσιμος για σήμερα Δευτέρα 07-05-2012 στις 12 το μεσημέρι, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί με μεγάλο ενδιαφέρον.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα πάει να υποστηρίξει τις καταγγελίες του ο πρόεδρος της Νομαρχιακής του ΛΑΟΣ. Με τι μούτρα να βγει όμως τώρα που ο Καρατζαφέρης δεν μπήκε καν στην Βουλή;