Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Αλαζονική δήλωση Πεταλωτή, που δεν τόλμησε να εμφανιστεί στους δημοσιογράφους και την μοίρασε με... e-mail

Τζάμπα τον περίμεναν στο κτήριο της Νομαρχίας Ροδόπης οι δημοσιογράφοι, όπως συνηθίζεται. Δεν άντεξε την ήττα και έκανε δηλώσεις από το... σπίτι του, μέσω e-mail με εκφοβιστικό περιεχόμενο


          ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ





Δήλωση Γιώργου Πεταλωτή για το εκλογικό αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου



  Στις εκλογές αυτές αποτυπώθηκε η εικόνα του τεράστιου πολιτικού κόστους προς το ΠΑΣΟΚ, το οποίο ανέλαβε με πλήρη εθνική ευθύνη να διαχειριστεί την πρωτοφανή για τη χώρα κρίση. Ταυτίστηκε με πολύ δύσκολα μέτρα για τον πολίτη και με την αμφισβήτηση όλου του πολιτικού συστήματος, πολλών δεκαετιών. Και εισέπραξε το ανάλογο τίμημα.

  Στη Ροδόπη, σε περιοχή και εποχή δύσκολη, αν και κρατήσαμε την πρωτιά, χάσαμε τη μία από τις δύο βουλευτικές έδρες και μένουμε με φτωχότερη εκπροσώπηση των πολιτών της.

  Με ισχνότερη φωνή.

  Αφού ευχαριστήσω θερμότατα όλους τους πολίτες της Ροδόπης για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία μας σε πολύ δύσκολες εποχές, δεσμεύομαι με την ίδια ειλικρίνεια ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για τον τόπο αυτό. Και για τη χώρα γενικότερα, αφού αυτά τα εκλογικά αποτελέσματα αμφισβητούν την πολιτική σταθερότητα και τον ξεκάθαρο ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Ελλάδας.

.