Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Σκάνδαλο με τα επίσημα αποτελέσματα: στην Ροδόπη εμφανίζονται να έχουν πάρει ψήφους κόμματα που δεν κατέβηκαν στις εκλογές!!!

Μπορεί να μας εξηγήσει κανείς πώς γίνεται οι Πειρατές, το Παναθηναϊκό Κίνημα και το... Χαριζω Χρέη να ψηφίστηκαν ενώ δεν κατέβασαν ψηφοδέλτια;
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει, είναι όμως σίγουρα ύποπτο.

Στο επίσημο αποτέλεσμα που δίνει η Delta Singular για την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης εμφανίζονται να έχουν πάρει 10 ψήφους και το 0,01% το ΚΕΑΝ που όμως δεν κατέβασε ψηφοδέλτια στην Ροδόπη.

Επίσης, τρεις ψήφους είχε το Παναθηναϊκό Κίνημα με σήμα το τριφύλλι, που όπως λέει και το όνομά του, απευθύνονταν μόνο στους... Αθηναίους. Δυο ψήφους πήραν και οι Πειρατές που επίσης δεν κατέβασαν ψηφοδέλτια στην Ροδόπη, αν και είχαν σε Ξάνθη και Έβρο.

Τρεις ψήφους πήρε ανεξάρτητος υποψήφιος που επίσης ούτε κατέβηκε ούτε ξέρουμε ποιος είναι, τα ίδια και για τις ψήφους που λαμβάνουν η Αξιοπρέπεια και το κόμμα με το μακρινάρι Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ΠΑ.Ε.Κ.Ε.).

Ψιλά γράμματα, θα πείτε. Αλλά πόση εμπιστοσύνη μπορούμε να έχουμε ένα επίσημο τελικό αποτέλεσμα από το υπουργείο Εσωτερικών που δίνει ψήφους σε κόμματα που ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ψηφοδέλτια στον συγκεκριμένο νομό;;;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ;;;