Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Επανεκλέγεται ο Μάρκος Μπόλαρης, έξω ο Μαργαρίτης Τζήμας

Ο υφυπουργός Υγείας με τις γνωστές σχέσεις με την Κομοτηνή ξαναβγαίνει βουλευτής στις Σέρρες, αντιθέτως ο πρώην βουλευτής Δράμας που όμως γεννήθηκε στους Τοξότες δεν τα καταφέρνει


     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ





Με βάση τα επίσημα αποτελέσματα στο 99,38% στο νομό Σερρών , εκλέγονται:


Με τη ΝΔ τρεις βουλευτές. οι Μενέλαος Βλάχβεης (13.020), η Φωτεινή Αραμπατζή (9.806) και ο Θεόφιλος Λεονταρίδης (8.766).

Με το ΠΑΣΟΚ επανεκλέγεται ο πρώην υφυπουργός υγείας, Μάρκος Μπόλαρης (9.730). Ως γνωστόν, ο συγκεκριμένος έχει αποκτήσει τον τίτλο του θρακιώτη εξ αγχιστείας, καθώς εχει παντρευτεί κομοτηναία σύζυγο, με την οποία έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Με τους Ανεξάρτητους Έλληνες η Μαρία Κόλια- Τσαρουχά (6735).

Με τη Χρυσή Αυγή ο Νικήτας Σιώης (2880)

Με τη Δημοκρατική Αριστερά ο Φωτίου Ευάγγελος Φωτίου (1140).


Στην Δράμα δεν κατάφερε να επανεκλεγεί ο πρώην υπουργός Μακεδονίας - Θράκης και πρώην δήμαρχος Δράμας Μαργαρίτης Τζίμας, που ως γνωστόν έχει γεννηθεί στους Τοξότες Ξάνθης. Τον πέρασε ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Δημήτρης Κυριαζίδης, που άφησε επίδης έξω τον επίσης πρώην δήμαρχο Θωμά Μαργαρίτη.

Πέρα από τη μία έδρα της ΝΔ, άλλη μία εξέλεξε το ΠΑΣΟΚ που καταλαμβάνει ο πρώην υφυπουργός Υγείας Χρήστος Αηδόνης ενώ την τρίτη έδρα παίρνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με τον απόστρατο αξιωματικό Νίκο Σμολοκτό.

Στην Καβάλα μετά από διαδοχικές καραμπόλες, η ΝΔ εκλέγει τέσσερις έδρες και ο ΣΥΡΙΖΑ μία. Εκλέγονται οι γαλάζιοι Νίκος Παναγιωτόπουλος, Γιώργος Καλαντζής και Γιάννης Πασχαλίδης καθώς και ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης.

.