Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Αυτοί είναι οι δύο νέοι Αριστεροί βουλευτές της Θράκης

Ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και ο Αϊχάν Καραγιουσούφ αποκαλύπτονται και αποκαλύτπουν πώς κόπηκε σε αυτές τις εκλογές... ΣΥΡΙΖΑ ο δικομματισμός!!!
         ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ





Οι εκλογές της 6ης Μάη πέρασαν...το ξημέρωμα της ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ, δηλαδή της Δευτέρας 7 Μάη ήρθε και βρήκε την Ελλάδα, με νέα σελίδα στην ιστορία της! Να έχει βάλει τέλος στην εποχή της Μεταπολίτευσης και να ανοίγει μια νέα εποχή...


Μιλώντας με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ - Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο, στο νομό Ροδόπης, τόσο με τον εκπρόσωπο τύπου Σταμάτη Σακελλίων, τον γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής, Απόστολο Κουτάβα, υπογράμμισαν: αρχικά, ότι αισθάνονται δικαιωμένοι, διότι έδωσαν αγώνες δίπλα, δίπλα με τμήματα της κοινωνίας που μπήκαν στο μάτι του κυκλώνα με το μνημόνιο, τα οποία τα στήριξαν, ασκώντας πολλή σκληρή κριτική στη Βουλή και με καταιγίδα ερωτήσεων και επερωτήσεων. «Το μήνυμα, προς Ελλάδα και ΕΕ, είναι: Δεν αντέχουμε τη λιτότητα. Τέρμα η στήριξη στους τραπεζίτες και στους τοκογλύφους, αλλά πρώτα οι πολίτες. Ο κόσμος πια κατάλαβε ότι υπήρχε κι άλλος δρόμος πριν το μνημόνιο και παράλληλα θέλησε να τιμωρήσει εκείνους τους πολιτικούς που παραδόθηκαν αμαχητί και υπέγραψαν τους σκληρούς όρους που επέβαλαν η ΕΕ και το ΔΝΤ. Η αρχή έγινε από την Ελλάδα και το μήνυμα πρέπει να το αποκωδικοποιήσει η ΕΕ και να αλλάξει πορεία. Την Διερευνητική Εντολή εμείς όπως είπαμε δεν θα την επιστρέψουμε και θα επιδιώξουμε συνεργασία με τις δυνάμεις της Αριστεράς».

Σε ανάλογο μήκος κύματος είναι και η δήλωση του Βουλευτή Ροδόπης Αϊχάν Καραγιουσούφ, ο οποίος είναι οδοντίατρος στις Σάπες. Αριστερός από...κούνια ο κ. Καραγιουσούφ, προερχόμενος από το ΚΚΕ και ιδρυτικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ! Σπούδασε στην Κων/πολη, δούλεψε ως οικονομικός μετανάστης στη Γερμανία και επέστρεψε στις Σάπες όπου κι ασκεί το επάγγελμα του οδοντογιατρού. Συμμετείχε στην προσπάθεια «Άνοιξης» του Συλλόγου Επιστημόνων της Μειονότητας, ως γραμματέας και υπήρξε και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του οδοντοϊατρικού συλλόγου. Μέχρι πρότινος ήταν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρώνειας –Σαπών, απ' όπου και παραιτήθηκε για να κατέβει στο στίβο των εθνικών εκλογών, σημειωτέον για πρώτη φορά!

Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, Χουσεϊν Ζεϊμπέκ είναι Φαρμακοποιός και αυτός Αριστερός από χρόνια και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, έχει σπουδάσει στην Κων/πολη. Δεν μπόρεσε ωστόσο να χαρεί τη νίκη του μια και χθες το απόγευμα δύο συνεργάτες από το επιτελείο του τραυματίσθηκαν θανάσιμα σε τροχαίο στην Ξάνθη.