Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Ποιοι αγώνες απομένουν για να σφραγίσει την πρόκριση ο Πανθρακικός;

Μπορεί να απομένουν έξι αγωνιστικές για το φινάλε, ωστόσο οι οπαδοί θα έχουν μόλις άλλη μια ευκαιρία να δουν την ομάδα στην Κομοτηνή


          ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ




Έξι αγωνιστικές μένουν για τη λήξη του Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής, όμως οι φίλαθλοι του Πανθρακικού θα έχουν την ευκαιρία να δουν την αγαπημένη τους ομάδα μόνο μία φορά να αγωνίζεται στην Κομοτηνή!


Κι αυτό, γιατί σύμφωνα με το πρόγραμμα, η ομάδα της Κομοτηνής, στον δρόμο για την Α΄ Εθνική, έχει στη συνέχεια δύο δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας με τον Πιερικό και την Λάρισα, στη συνέχεια είναι να αγωιστεί εντός έδρας με τον Εθνικό Αστέρα αλλά το παιχνίδι δεν θα γίνει, ακολουθεί εκτός έδρας αγώνας με την Επανωμή, ο εντός έδρας αγώνας με τα Γιαννιτσά και τελειώνει το πρωτάθλημα με τον αγώνα που επρόκειτο να γίνει με τον Διαγόρα.


Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν, ο Πανθρακικός στους τέσσερις ουσιαστικά αγώνες που έχει να παίξει μπάλα, πρέπει να μη χάσει το πλεονέκτημα των 7 βαθμών διαφοράς που έχει από τους υπόλοιπους διεκδικητές της απευθείας ανόδου στην Σουπερ Λίγκα, πράγμα που είναι εφικτό.


Εξυπακούεται ότιαπό τη στιγμή που οι φίλαθλοι της ομάδας θα δούν τον Πανθρακικό ζωντανά μόνο σε ένα παιχνίδι στην Κομοτηνή, θα πρέπει να κάνουν το παν για να συμπαρασταθούν στην ομάδα, σε τουλάχιστον ένα από τους τρεις αγώνες που θα παίξει μακριά από την Κομοτηνή.


Και καλό είναι να γίνει η αρχή από την Τετάρτη, στην Κατερίνη κόντρα στον Πιερικό, αν και το παιχνίδι μπορείτε να το παρακολουθήσετε και από την τηλεόραση του ΟΤΕ.


.