Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Απίστευτο! Κέρασαν νερά... Τουρκίας σε εκδήλωση του ΛΑΟΣ Ροδόπης

Υπεύθυνος για αυτήν την... προδοσία ο υποψήφιος του κόμματος Νίκος Πουρτσίδης, που μόνο φερετζέ δεν φόρεσε. Τα ξέρει άραγε όλα αυτά ο αρχηγός του;


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Κατήργησε τα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας ο ΛΑΟΣ Ροδόπης και με μία κίνηση – ματ έδειξε πως τα πάθη και μίση του παρελθόντος δεν έχουν καμία σχέση στην νέα εποχή!

Ο λόγος για την συνέντευξη τύπου κατά την οποία ανακοινώθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων του κόμματος στο ψηφοδέλτιο της Ροδόπης. Εκεί ο πρόεδρος της νομαρχιακής ΛΑΟΣ Ροδόπης Μιχάλης Κακουλίδης μας ανέφερε πως ο λόγος που δεν υπήρξε υποψηφιότητα μουσουλμάνων από την Ροδόπη ήταν εξαιτίας “παζαριών” (τουρκικων;) που ζητήθηκαν να γίνουν και που οι υπεύθυνοι του ΛΑΟΣ που δε σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους τα αρνήθηκαν. Και επειδή η κουβέντα άναψε τους παρευρισκόμενους, για να δροσιστούν οι δημοσιογράφοι οι υπεύθυνοι τους κέρασαν ένα μπουκαλάκι νερό…
Ελα όμως που το παρατηρητικό μάτι του ενός πήγε κατευθείαν στην ετικέτα και μαντέψτε: δεν ήταν ούτε Αύρα, ούτε Ζαγόρι, ούτε Ιόλη αλλά νερό Τουρκίας!
Λίγη επιτόπια έρευνα όμως ήταν αρκετή για να αποκαλύψει το μυστήριο: τα νεράκια είχε φέρει στα γραφεία του ΛΑΟΣ ο υποψήφιος πλέον με το κόμμα στην Ροδόπη παρουσιαστής εκπομπής και διαφημιστής Νίκος Πουρτσίδης από επιχείρηση που εισάγει τούρκικα προϊόντα με την οποία όπως ακούστηκε συνεργάζεται στο διαφημιστικό κομμάτι της δουλειάς του!
Ετσι λύθηκε η παρεξήγηση και πλέον όσοι μιλούν για “ελληναράδες” και “ακροδεξιούς” στο ΛΑΟΣ θα φάνε την γλώσσα τους! Ο Νίκος Πουρτσίδης έσπασε αυτά τα ταμπού και ως άνθρωπος της αγοράς απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο πως το χρήμα δεν έχει πατρίδα και πως …με τον παρά μας εισάγουμε και τα τούρκικα νερά μας!