Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Μας κάνουν μήνυση επειδή αποκαλύψαμε ότι έγινε Miss Sirina περσινή συμμετέχουσα στα Miss Thraki

Οι διοργανωτές προτού να κάνουμε την αποκάλυψη που έχουμε προαναγγείλει για τα μεσάνυχτα, μας ανακοίνωσαν ότι θεωρούν συκοφαντικό το δημοσίευμά μας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ




Λάβαμε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του blog μας (thrakilive@live.com) το ακόλουθο κείμενο από το Alexandou_POLIS Magazine, που αποτελεί τον διοργανωτή των καλλιστείων Miss Thraki:


Θεωρώ απαράδεκτη την δημοσίευση σας σχετικά με το τι έκανε μια κοπέλα που έλαβε μέρος πέρυσι στο διαγωνισμό. Αυτό που γράψατε σχετικά με το που στέλνουν οι γονείς τα παιδιά τους συνιστά συκοφαντική δυσφήμηση προς τους διοργανωτές.Να γνωρίζεται ότι το θέμα ανέλαβε η δικηγόρος του διαγωνισμού.Λυπάμαι για την στάση σας προς εμάς,που προστατεύσαμε το διαγωνισμό την περυσινή χρονιά στο έπακρο.Το τι έκανε ένα κορίτσι μετά από 7 μήνες δεν είναι στην δική μας αρμοδιότητα. Άλλωστε τα κακά δείγματα συμπεριφοράς της, την έφεραν στην 8 θέση του διαγωνισμού. Όταν κρύβεσαι στην ανωνυμία βέβαια ενός blogspot μπορείς για μερικά κλικ να γράψεις ότι θέλεις. Η συνέχεια μεταξύ νομικών.Καλημέρα.            




Η αναφορά προφανώς γίνεται για την ανάρτησή μας τα ξημερώματα, με την οποία προαναγγείλαμε ότι ακριβώς σήμερα τα μεσάνυχτα, θα σας αποκαλύψουμε την υποψήφια του περσινού διαγωνισμού Miss Thraki που έγινε... Miss Sirina:  Σε λίγο μόνο στο ThrakiLive: Οι... γλουτοί που βλέπετε δεν αξιολογήθηκαν σωστά στα περσινά Miss Τhraki, αλλά έγιναν... Miss Sirina!

Λοιπόν! Εμείς θα τηρήσουμε την υπόσχεσή μας, ακριβώς τα μεσάνυχτα. Και θα απαντήσουμε και αμέσως μετά (πάντα καλοπροαίρετα και χωρίς... δικηγόρους) στους διοργανωτές του Miss Thraki, στους οποίους νομίζουμε ότι διαφήμιση παρά δυσφήμιση κάνουμε ασχολούμενοι με τον διαγωνισμό...

.