Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Κάλεσμα για πρωτομαγιά στο Πέραμα του θανάτου απο τους χρυσοθήρες!

Ανακοίνωση - απάντηση της Ανοιχτής Συγκέντρωσης Αλεξανδρούπολης και των Antigold στην απίστευτη πρόσκληση - πρόκληση των Χρυσωρυχείων Θράκης για σήμερα το πρωί


      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Τα χρυσωρυχεία Θράκης μας καλούν την 1η Μάη, να γιορτάσουμε την άνοιξη στο Πέραμα! Αν δεν το διαβάζαμε με τα μάτια μας και αυτό, θα το θεωρούσαμε ανέκδοτο! Στο αυριανό Πέραμα του θανάτου που σχεδιάζουν τα πολυεθνικά συμφέροντα, το Πέραμα των αποβλήτων και της περιβαλλοντικής υποβάθμισης, αυτοί στήνουν γιόρτες, σούβλες και πανηγύρια…Αιδώς Αργείοι!


Υποτιμούν και προκαλούν για άλλη μια φορά τη τοπική κοινωνία και το λαϊκό αίσθημα. Τις πρακτικές αυτές εξαγοράς συνειδήσεων, που δεν τις αποδέχονται ούτε οι ιθαγενείς της υποβαθμισμένης Λατινικής Αμερικής και της Αφρικής, έρχονται να τις εφαρμόσουν στην σημερινή Ελλάδα της κρίσης. Θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει αυτοί και οι ντόπιοι υποστηριχτές τους! Η αξιοπρέπεια μας δεν ξεπουλιέται στα χρυσωρυχεία!

Από την Ανοιχτή Συνέλευση Αλεξανδρούπολης


ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:




Η εταιρεία Χρυσωρυχεία Θράκης προσκαλεί όλους τους πολίτες να γιορτάσουνε την Πρωτομαγιά στο Πέραμα.

Την Τρίτη 01 Μαΐου 2012 στο χώρο του φυτώριου Μαύρης Πεύκης προσκαλούμε όλους τους πολίτες να γιορτάσουνε φέτος την Πρωτομαγιά στο Πέραμα. Με άφθονο φαγητό και ποτό, με ζωντανή μουσική από παραδοσιακές θρακιώτικες ορχήστρες και με τη συμμετοχή των κατοίκων του Περάματος και των κοντινών χωριών διοργανώσαμε μια ανοιχτή γιορτή για την Πρωτομαγιά και καλούμε όλους τους πολίτες του δήμου Αλεξανδρούπολης να έρθουν και να γιορτάσουνε μαζί μας.
Από το πρωί της Πρωτομαγιάς θα είμαστε όλοι εκεί και θα σας περιμένουμε να γιορτάσουμε την άνοιξη.


Σημείωση:
Εύκολη οδική πρόσβαση στο Πέραμα:
- από τον βοηθητικό δρόμο της Εγνατίας Οδού προς Κομοτηνή, μέσα από την Μάκρη και μετά από περίπου 15 χλμ, αριστερά στην διασταύρωση για Κόμαρο όπου υπάρχει σήμανση για το Πέραμα.
- από Εγνατία Οδό - Κόμβος Σαπών προς Μέστη. Προσπερνάμε τη Μέστη και συνεχίζουμε ανατολικά μέχρι τον προαναφερθέντα κόμβο προς Κόμαρο, όπου υπάρχει σήμανση για το Πέραμα.


.