Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Χωρίς άγχος πάει ο Πανθρακικός στην Επανομή

Θέλει να κλείσει με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο μια επιτυχημένη χρονιά σε έναν αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ





Χωρίς άγχος και με στόχο να κλείσει με τον πιο ιδανικό τρόπο μία πολύ επιτυχημένη χρονιά, ο Πανθρακικός αντιμετωπίζει αύριο Τετάρτη στις 16:30 (ΟΤΕ TV) την Αναγέννηση Επανομής σε έναν αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα και για τους δύο.


Ο Σάββας Παντελίδης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και να δώσει ευκαιρίες σε θεωρητικά ¨αναπληρωματικούς¨, ενώ επέλεξε να αφήσει εκτός τους Μπέλιτς (όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από τον σύλλογο), Χλωρός, Σαρακατσάνο, Σίμωση, Μπαλού, Σικαλιά, Κοντογουλίδη για διαφόρους λόγους. Την αποστολή απαρτίζουν οι Μουνάφο, Βαγγελόπουλος, Βλάχος, Γωνιάδης, Κουτσόπουλος, Λιαπάκης, Μακρυδημήτρης, Μίνγκας, Μοσχάκης, Μπουτζίκος, Ρεκλείτης, Σκλιοπίδης, Σουλτανίδης, Στάθης, Ταίρης, Χρήστου, Μπαικαρά και Πόνσε.

Στην αντίπερα όχθη, η Επανομή, έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία , θα παίξει με μοναδικό κίνητρο να δείξει την αξία της απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα. Στην αποστολή, που επέλεξε ο Αλέκος Βοσνιάδης βρίσκονται οι Ταταρίδης, Μαυροματίδης, Πεχλιβανίδης, Καρλάο, Καραμανλής, Παπαζούδης, Ασλανίδης, Ναλμπάντης, Μπεκιάρης, Καραγιάννης, Δεινόπαπας, Φιρινίδης, Πολίτης, Μπαλασάς, Κουρδάκης, Κουλίδης, Κάτσε, Γεωργιάδης και Τράκις.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σημαιάκης (Χαλκιδικής), με βοηθούς τους Κελαζόγλου (Χαλκιδικής), Μιχαλόγλου (Πέλλας).