Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Ελπίδες για τίτλο ο Πανθρακικός!

Σπουδαίο διπλό για την ομάδα της Κομοτηνής επί της Αναγέννησης Επανομής


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Χωρίς… εμπόδιο πέρασε από την Επανομή ο Πανθρακικός ο οποίος επικράτησε με 2-0 της τοπικής Αναγέννησης και έφτασε ακόμα πιο… κοντά στην πρωτιά και τον τίτλο του πρωταθλητή της Football League.


Το «συγκρότημα» της Κομοτηνής ήταν καλύτερο, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και ευτύχησε να πανηγυρίσει το «τρίποντο» χάρις στα τέρματα των Γωνιάδη (62’) και Σουλτανίδη στο 90’.
Πολύ γρήγορα αναμένεται να ξεχαστεί το πρώτο ημίχρονο στην Επανομή, καθώς οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να προσφέρουν υψηλό θέαμα, με τον ρυθμό να κινείται σε πολύ… χαλαρούς τόνους!

Μάλιστα, το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς στο 5’ ο Καραγιάννης σκόραρε με κεφαλιά, αλλά το τέρμα που πέτυχε ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ωστόσο, αυτή η φάση να… προκαλέσει τους ποδοσφαιριστές, έπαιξε αρνητικό… ρόλο, καθώς έπρεπε να περιμένουμε μέχρι το 44’ για να δούμε μια καλή στιγμή μπροστά στις εστίες των δύο πλευρών.

Συγκεκριμένα, ο Μπαϊκαρά έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Σουλτανίδης πήρε την κεφαλιά, ο Καρλάο απέκρουσε στη γραμμή, αλλά στην επαναφορά το σουτ του Χρήστου μέσα από την περιοχή, έφυγε άουτ, δίπλα από το δεξί δοκάρι του Φιρινίδη.

Ένα λεπτό αργότερα, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο γκολ με τον Μίνγκα, ο οποίος πήρε το… ριμπάουντ από το σουτ του Σουλτανίδη και την απόκρουση του Φιρινίδη, ωστόσο, ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Τα πράγματα άλλαξαν… άρδην στο δεύτερο ημίχρονο, το οποίο άνηκε στον Πανθρακικό. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ουσιαστικοί στο παιχνίδι τους και έφτασαν χωρίς δυσκολία στο «τρίποντο».

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για την ομάδα της Κομοτηνής, όταν στο 51’ ο Χρήστου έκανε τη σέντρα, ο Μίνγκας έπιασε το σουτ στο δεύτερο δοκάρι, αλλά η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Φιρινίδη και στην συνέχεια απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς.

Η υπεροχή έφερε… καρπούς στο 62’ όταν ο Γωνιάδης στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, νίκησε τον Φιρινίδη από κοντά και έκανε το 1-0 για τον Πανθρακικό. Μάλιστα, στο 74’ οι «πράσινοι» έφτασαν σε ένα ακόμα τέρμα με τον Σουλτανίδη, ωστόσο για μία ακόμα φορά το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Όμως, στην εκπνοή της αναμέτρησης, ο Έλληνας επιθετικός κατάφερε να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, καθώς ο Χρήστου έκανε την κίνηση από τα αριστερά, σέντραρε και από κοντά ο Σουλτανίδης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.


Αναγέννηση Επανομής: Ταταρίδης (24’ λ.τρ. Φιρινίδης), Παπαζούδης, Καρλάο, Μαυροματίδης, Ασλανίδης, Καραμανλής, Κάτσε, Κουλίδης, Μπαλασάς (46’ Μπεκιάρης), Καραγιάννης, Δεινόπαπας.
Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Στάθης, Μακρυδημήτρης, Βαγγελόπουλος, Χρήστου, Μουνάφο, Λιαπάκης, Πόνσε (61’ Γωνιάδης), Μίνγκας (78’ Μοσχάκης), Μπαϊκαρά (82’ Μπουτζίκος), Σουλτανίδης.

.