Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Συναγερμός στις αστυνομικές αρχές της Θράκης για την επιστροφή γαύρων και βάζελων από την Πόλη

Φοβούνται ενδεχόμενα επεισόδια μεταξύ μεθυσμένων από το νέκταρ της κατάκτησης του ευρωπαϊκού τίτλου φιλάθλων του Ολυμπιακού και απογοητευμένων οπαδών του Παναθηναϊκού


       ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αστυνομικές αρχές σε όλη την Θράκη, κυρίως στο τελωνείο των Κήπων και κατά μήκος της Εγνατίας Οδού, καθώς εδώ και λίγη ώρα άρχισαν να καταφθάνουν τα πρώτα πούλμαν οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού από το Final Four της Κωνσταντινούπολης.

Ειδικά μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου από τον Ολυμπιακό, οι αρχές φοβούνται ενδεχόμενο καρτέρι από πράσινους οπαδούς και εκτεταμένα επεισόδια σε ελληνικό έδαφος. Άλλωστε τόσο το Σάββατο στην πλατεία Ταξίμ όσο και την Κυριακή έξω από το γήπεδο είχαμε συμπλοκές Ελλήνων οπαδών.

Η αποστολή του Ολυμπιακού ακόμα ξενυχτά πανηγυρίζοντας στο φημισμένο κλαμπ Reina, στην... παραλιακή της Πόλης, που είναι από τα πιο φημισμένα στον κόσμο. Για αυτό και η επιστροφή, που ήταν προγραμματισμένη για τις 10.00 το πρωί, έχει πάει πλέον για τις 5.00 το απόγευμα. Μέχρι και οι φίλαθλοι που ήταν στην Πόλη προλαβαίνουν να επιστρέψουν οδικώς στην Αθήνα για να πανηγυρίσουν δεύτερη φορά την κατάκτηση του τροπαίου, αυτή τη φορά στο αεροδρόμιο.

Θυμηθείτε εδώ τα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης από την μετάδοση της ΕΤ1: