Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Ντύνονται στο χακί Δαλακούρας και Κουμεντάκης

Οι "Διόσκουροι" του Εθνικού Αλεξανδρούπολης καλούνται από σήμερα να υπηρετήσουν την μαμά πατρίδα


   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ






Η ώρα για να υπηρετήσουν την "μαμά πατρίδα" έρχεται σήμερα Δευτέρα για τους Ανέστη Δαλακούρα και Ραφαήλ Κουμεντάκη, που θα ντυθούν στο χακί και θα παρουσιαστούν στην μονάδα τους.

Οι δύο διεθνείς παίκτες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, αν και τυγχάνουν φοιτητές στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και δεδομένης της φοιτητικής τους ιδιότητας δικαιούνταν αναβολής, αποφάσισαν να υπηρετήσουν σε αυτήν την χρονική συγκυρία κανονικά την στρατιωτική τους θητεία. Έτσι οφείλουν να παρουσιαστούν στις μονάδες τους την Δευτέρα, που τυγχάνει και τοπική γιορτή για την Θράκη (η επέτειος της ενσωμάτωσης της περιοχής στον ελληνικό εθνικό κορμό πριν 92 χρόνια, που τιμάται με δοξολογίες, παρελάσεις και πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις ενώ φέτος συμπίπτει και με την έλευση από την περιοχή της ολυμπιακής φλόγας).

Ο Ανέστης Δαλακούρας και ο Ραφαήλ Κουμεντάκης οφείλουν να προσέλθουν για να παρουσιαστούν την Δευτέρα και ακολούθως θα ακολουθήσουν το βασικό στάδιο της εκπαίδευσης. Ωστόσο, δεδομένου ότι αμφότεροι αποτελούν βασικά στελέχη της Εθνικής Εφήβων, ο δε Κουμεντάκης πρόσφατα κλήθηκε και στην Εθνική Ανδρών, αναμένεται να λάβουν όταν χρειαστεί τις απαραίτητες άδειες ώστε οι Εθνικές Ομάδες να μην στερηθούν την παρουσία τους ούτε στις προπονήσεις αλλά πολύ περισσότερο σε αγώνες. Αρκεί φυσικά οι αρμόδιοι παράγοντες να κινηθούν έγκαιρα προς αυτήν την κατεύθυνση και να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα με την γνωστή στρατιωτική γραφειοκρατία...