Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Γιόρτασαν την νίκη τους στην Ξάνθη οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Ο Γιάννης Πυργελής άνοιξε το σπίτι του σε περισσότερους από 60 προσκεκλημένους, στους οποίους συμπεριλαμβάνονταν οι τρεις ανθυποψήφιοί του στο ψηφοδέλτιο


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Περισσότεροι από 60 φίλοι και ψηφοφόροι των τεσσάρων υποψηφίων που βρέθηκαν στην γιορτή που διοργάνωσε ο ένας εξ αυτών κος Γιάννης Πυργελής ανοίγοντας το σπίτι του στους καλεσμένους “Ανεξάρτητους Έλληνες” γλέντησαν μέχρι αργά το απόγευμα την εκλογική τους επιτυχία, αν και πρωτοεμφανιζόμενοι στο πολιτικό και εκλογικό στίβο πριν από μερικές εβδομάδες.


Ο Γιάννης Πυργελής και η οικογένεια του άξιοι οικοδεσπότες φρόντισαν τους καλεσμένους τους, φροντίζοντας να καλοψηθούν τα δύο αρνιά που βάλανε στη σούβλα όπως επίσης και με τη βοήθεια του Παράσχου Ευστρατίου τα ψητά στη σχάρα να καταναλωθούν μέχρι τελευταίου “κοκάλου”.

Φήμες θέλουν να έχει καταναλωθεί περισσότερο από πενήντα κιλά τσίπουρου παραγωγής της οικογένειας Ευστρατίου, γιορτάζοντας την εμπιστοσύνη που δείξανε στο πρόσωπο του Μπάμπη Ευστρατίου ψηφοφόροι της Ξάνθης αναδεικνύοντας τον πρώτο στις επιλογές τους.

Παρόντες τιμώντας την πρόσκληση του ανθυποψηφίου τους Γιάννη Πυργέλη ήταν οι Νινή Γεωργανά, ο Ιρφάν Μεχμέτ Αλή και ο Μπάμπης Ευστρατίου.



Πηγή:  http://www.thrakitoday.com/