Σάββατο, 26 Μαΐου 2012

Απίστευτη αποκάλυψη από τα ημερολόγια Τσοχατζόπουλου: εντολέας της ποινικής δίωξης κατά Εφραίμ ήταν ο Πεταλωτής!!!

Ως μαριονέτα παρουσιάζει ο υπόδικος πρώην ισχυρός άνδρας του ΠΑΣΟΚ και παρολίγον πρωθυπουργό της εφέτη ειδική ανακρίτρια Ειρήνη καλού, για την οποία σχολιάζει στα ημερολόγιά του με χειρόγραφες σημειώσεις ότι δεχόταν υπάκουα "άνωθεν" εντολές από τον κομοτηναίο υφυπουργό Δικαιοσύνης για το θέμα της Μονής Βατοπεδίου


          ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖΕνδιαφέρουσες αποκαλύψεις με άρωμα Θράκης προκύπτουν από την ανάγνωση των ημερολογίων του Άκη Τσοχατζόπουλου, που σταδιακά βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας. Ο πρώην υπουργός φέρεται να παρακολουθούσε στενά την υπόθεση του σκανδάλου της Μονής Βατοπεδίου μέχρι και πολύ πρόσφατα, αφού άλλωστε άνθρωποί του φέρονται μπλεγμένοι ως γνωστόν στην ίδια υπόθεση.

Μετά την «πόρτα που έφαγε» από τον υπουργό Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου που αρνήθηκε να τον συναντήσει, όπως προκύπτει μέσα από τις ιδιόχειρες σημειώσεις του, ο Άκης Τσοχατζόπουλος φαίνεται να στρέφει το ενδιαφέρον του στον κ. Πεταλωτή αποδίδοντας του ρόλο «εντολέα» προς τη δικαιοσύνη.


Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις-υπόνοιες του υπόδικου πλέον πρώην υπουργού, όπως αυτές αποτυπώνονται στις ιδιόχειρες σημειώσεις του η ποινική δίωξη σε βάρος του ηγούμενου της Μονής Βατοπαιδίου Εφραίμ, για το γνωστή υπόθεση των «ιερών ανταλλαγών» προκλήθηκε κατόπιν επιμονής της εφέτου ειδικής ανακρίτριας Ειρήνης Καλού που χειρίστηκε την υπόθεση, έπειτα από «εντολή» του Γ. Πεταλώτη.


Ο Άκης Τσοχατζόπουλος γράφει επ’ αυτού:
«Κλίμα στη Δικαιοσύνη! Η Καλού επέμενε για δίωξη του Παπά !!!! Ανήκει και αυτή στην ομάδα της Εισαγγελίας Αθήνας! Έχουν επαφή μέσω Ράικου (εννοεί την προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών) με Μαξίμου και Πεταλωτή Υφ. Δικ. Εντολέας».