Σάββατο, 26 Μαΐου 2012

Έκλεισε για 40 λεπτά η Πλατεία Διοικητηρίου της Ξάνθης, από άτσαλο παρκάρισμα

Μια από τις σπάνιες ιστορίες καθημερινής τρέλας εκτυλίχθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Ξάνθη


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Μια από τις σπάνιες ιστορίες καθημερινής τρέλας εκτυλίχθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Ξάνθη.Ένα άστοχο παρκάρισμα ήταν η αιτία να μπλοκάρει ένα νευραλγικός κεντρικός δρόμος για περισσότερο από 40 λεπτά.


Το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά στο κτίριο του Κέντρου Πολιτισμού, όπου εγκλωβίστηκε το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ξάνθης αφού το μαύρο audi έκλεινε την πρόσβαση. Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που έφτασε στο σημείο και αναζήτησε τον κάτοχο του ΙΧ χωρίς αποτέλεσμα. Η κατάσταση έγινε αφόρητη με τα οχήματα που προέρχονταν από την οδό Βλαχοπούλου να κάνουν αναστροφή και να φεύγουν, δημιουργώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο σε όλη τη διασταύρωση.


Ο οδηγός συνέχισει να είναι εξαφανισμένος και έτσι η Αστυνομία κάλεσε Γερανό, ο οποίος απομάκρυνε το όχημα προκειμένου να απελευθερωθεί το λεωφορείο και να αποκατασταθεί η κίνηση των οχημάτων. Τόσο ο οδηγός του λεωφορείου όσο και οι οδηγοί που ταλαιπωρήθηκαν ήταν ιδιαίτερα εξοργισμένοι με τον οδηγό του ΙΧ, ο οποιός δεν βρεθηκε. Και ο ίδιος βέβαια δεν βρήκε το ΙΧ του επιστρέφοντας αφού το είχε πάρει ο γερανός. Σύμφωνα με τη διαδικασία στον οδηγό βεβαιώθηκε η παράβαση ενώ αφαιρέθηκαν στη συνέχεια οι πινακίδες. Μάλλον ακριβά θα πληρώσει αυτή την απροσεξία.

Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/