Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Το «οικογενειάκο ντέρμπι» Δημητριάδη

Τα παιδιά του αλεξανδρουπολίτη πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού Μάκη Δημητριάδη τέθηκαν αντιμέτωπα ως αντίπαλοι στο Masters Μπιτς Βόλει της Πλατείας Αριστοτέλους


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Μια ξεχωριστή αναμέτρηση διεξήχθη το απόγευμα στο Masters της Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης με τα αδέρφια Θωμά και Ανέστη Δημητριάδη, γιούς του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού Μάκη, να αγωνίζονται αντίπαλοι για μια θέση στα προημιτελικά των ανδρών...

Νικήτης αναδείχθηκε ο Ανέστης Δημητριάδης, που είχε για συμπαίκτη των Σακόγλου, αφού επικράτησαν του Θωμά Δημητριάδη / Ζωλασταθιάδη με 2-0 (23-21, 21-18).

Λόγω του ύψους τους τα δύο αδέρφια έχουν το παρατσούκλι «πουλί» και έτσι θα μπορούσαμε να πούμε πως... πουλί με πουλί δε σμίγει.

Ο μπαμπάς των δύο αθλητών παρακολουθούσε από την εξέδρα και σίγουρα ήταν χαρούμενος, καθώς το επίπεδο και των δύο ήταν αρκετά υψηλό και όλοι έλεγαν πως το μέλλον τους ανήκει.

Όπως παραδέχτηκαν και τα δύο αδέρφια στο beachvolleynews.gr ήταν αντίπαλοι μόνο στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ευχαρίστησαν τον πατέρα τους για όσα τους έχει προσφέρει και του αφιέρωσαν όλη τους την πορεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΓΚΑΛΕΡΙ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΤΟΥ BEACHVOLLEYNEWS.GR ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

*Στη φωτό 1 ο νικητής Ανέστης Δημητριάδης
*Στη φωτό 2 ο μπαμπάς, Μάκης Δημητριάδης, με τον Γιάννη Καλμαζίδη