Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Μόνο για ενήλικες: Τσόντα με Πομακούλα από την Ξάνθη ανέβηκε στο διαδίκτυο

Σαρώνει στο διαδίκτυο "ελληνικό ερασιτεχνικό" που είναι τραβηγμένο με κινητό σε αυτοκίνητο, με την κοπέλα να φοράει πράσινη μαντίλα και ως "πειθήνιο όργανο" να υπακούει σε όλες τις εντολές (που γίνονται στα ελληνικά...)
     ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Εχει ανέβει στο διαδίκτυο εδώ και λίγες εβδομάδες και ήδη σαρώνει στα σχετικά forums. Τιτλοφορείτα:  "Πομακούλα Ερασιτεχνικό Ξάνθη". Εικονίζει μια κοπέλα με μαντίλα σε περιπτύξεις με έναν άνδρα παρτενέρ μέσα σε αυτοκίνητο. Είναι ο ορισμός του ερασιτεχνικού, αφού είναι μάλλον προφανές ότι πρόκειται για πραγματική κρυφή συνάντηση που έχει μαγνητοσκοπηθεί με πρωτοβουλία του άνδρα.

Μας αρέσει που στα forums υπάρχει και πρόβλεψη οταν βλέπει κάποιος το βίντεο να ζητήσει την απόρυρσή του αν αυτό έχει αναρτηθεί δίχως την συγκατάθεση των απεικονιζόμενων. Πολύ φοβόμαστε ότι η κοπέλα δεν θα ήξερε και ίσως να μην ξέρει καν ότι έχει γίνει βούκινο στο διαδίκτυο, ενώ ο άνδρας, πιθανότατα χριστιανός που προφανώς μάλλον χαίρεται για το κατόρθωμά του, δεν εικονίζεται πουθενά (πλην του οργάνουν του) και μόνο από την φωνή μπορεί κάποιος να τον αντιληφθεί (αν μπορεί).

Για να δείτε το βίντεο δεν έχετε παρά να πληκτρολογήσετε τις λέξεις ΠΟΜΑΚΟΥΛΑ ΞΑΝΘΗ και αμέσως θα σας εμφανιστούν σχετικές ιστοσελίδες. Εμείς το είδαμε από το youhot.gr. Δεν βάζουμε λινκ για ευνόητους λόγους και υπενθυμίζουμε εννοείται πως απαραίτητη προϋπόθεση για να μπείτε σε τέτοιου είδους ιστοσελίδες είναι να είστε τουλάχιστον 18 ετών...