Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Προς αλητεία Καμμένου; Σκέφτεται να κρατήσει την έδρα στον Έβρο για να γίνει βουλευτής ο Γιάννης Μανώλης!

Βέβαιος ότι θα ορκιστεί εκείνος βουλευτής στην περιοχή εμφανίστηκε πάντως στο ραδιόφωνο ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που κινδυνεύει να φτάσει στην πηγή και να μην πιει νερό για δεύτερη φορά
ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ 
ΤΩΝ ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΩΝ;



Δεν έχει αποφασίσει ακόμη ποια έδρα θα κρατήσει ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. Αυτή την απάντηση πήρε το e-evros.gr σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τα κεντρικά γραφεία του κόμματος, διευκρινίζοντας ότι ο πρόεδρος αναμένεται να αποφασίσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ωστόσο στην πρωινή εκπομπή του Δημήτρη Κολιού στο Maximum 93,6 ο Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι αυτός θα είναι ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον Έβρο.

Ο κ. Ουζουνίδης ήδη βρίσκεται στην Αθήνα και χθες μάλιστα Δευτέρα συμμετείχε στην πρώτη κοινοβουλευτική συνάντηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Καμμένος μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου για συμβολικούς λόγους, όπως είχε δηλώσει, είχε επιλέξει την έδρα που είχε καταλάβει το κόμμα στον Έβρο στερώντας με αυτό τον τρόπο το βουλευτικό αξίωμα από το Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος μάλιστα είχε συγκεντρώσει μεγαλύτερο αριθμό σταυρών από τον πρόεδρο.

Για αυτές όμως τις εκλογές δεσμεύτηκε και προεκλογικά ότι θα κρατήσει την έδρα στη Β' Αθήνας.

Ωστόσο μια τέτοια επιλογή έχει ως συνέπεια να μείνει εκτός κοινοβουλίου ο Γιάννης Μανώλης.





.