Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Μεγάλη ικανοποίηση στη ΝΟΔΕ Εβρου για το εκλογικό αποτέλεσμα

Είχε ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά σε πανελλαδικό επίπεδο και έτσι εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση


              ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ 




Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Έβρου για την επίτευξη του στόχου της πρωτιάς με τόσο υψηλό ποσοστό. Για μία ακόμη φορά ο Έβρος απέδειξε τη συνέπεια του στο δρόμο της ευθύνης και της εθνικής συνείδησης.

Η ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου δηλώνει υπερήφανη για τις χιλιάδες των ανωνύμων υποστηρικτών της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης, οι οποίοι για ακόμη μια φορά λειτούργησαν με όρους αυταπάρνησης, ανιδιοτέλειας και αγνής ιδεολογικής πίστης. Αυτοί αποτελούν την βάση της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας και την απόλυτη εγγύηση για την σταθερότητα της. Ως θεματοφύλακες της θυμόσοφης βάσης, καλούμε όλους να αντιληφθούν τον ρόλο τους αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα την προσπάθεια τους να καταστούν βασιλικότεροι του βασιλέως και να βγουν μπροστά στη μάχη για την πατρίδα μας, η οποία τώρα αρχίζει.

Η Νέα Δημοκρατία υπερψηφίστηκε από τον ελληνικό λαό ως πρώτο κόμμα και έχει την μεγάλη ευθύνη να αλλάξει άρδην την εικόνα της χώρας. Για να συμβεί αυτό απαιτείται σκληρή δουλειά, ανάκτηση της αισιοδοξίας, ελπίδα και έμπνευση στον κόσμο. Ο πολίτης αναζητά λύση για την καθημερινότητά του. Με επίκεντρο την ανάπτυξη για ανάταξη της ψυχολογίας. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου

.