Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Αυτά είναι τα τελικά αποτελέσματα του διαγωνισμού ομορφιάς Miss Thraki 2012

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 
ΠΩΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ 
ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, 
ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ 
ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΘΩΘΕΙ 
ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...



Τελικά αποτελέσματα του διαγωνισμού οι ψηφοφορίες του κοινού στο Thraki Palace, η βαθμολογία της κριτικής επιτροπής και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του Internet


Η ψηφοφορία ήταν εντελώς διαφανή - αξιοκρατική και οποιαδήποτε υποψήφια μπορεί να ζητήσει είτε από τον νομικό σύμβουλο του διαγωνισμού (κα. Ζωή Μαγγίνα), είτε από την Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ τα αναλυτικά στοιχεία ψήφων της διαδικασίας.

Οπως είχε ανακοινωθεί από την αρχή ο δείκτης Internet έπαιξε ρόλο κατά 10% στην τελική βαθμολογία.

Οι ψήφοι του κοινού που παρακολούθησε τον διαγωνισμό ζωντανά έπαιξε ρόλο κατά 20% στην διαμόρφωση της τελικής βαθμολογίας.

Οι ψήφοι της κριτικής επιτροπής στις 3 φάσεις του διαγωνισμού (Φάση Ι : Παρουσίαση με φορέματα, Φάση ΙΙ : Παρουσίαση με μαγιώ και Φάση ΙΙΙ : Ερωτήσεις από την κριτική επιτροπή) διαμόρφωσαν το υπόλοιπο 70%.

Υπήρξαν ανατροπές γιατί το κοινό της εκδήλωσης και από το Internet ψήφισε με διαφορετικό τρόπο από ότι η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού. Ετσι υποψήφιες που δεν πετύχανε υψηλές βαθμολογίες από την κριτική επιτροπή καταφέρανε να ανέβουνε βαθμολογικά από το κοινό που τους υποστήριξε.

Πολλά από τα φαβορί δεν προσέξανε και τις τρεις παραμέτρους του διαγωνισμού για να κινητοποιήσουν τους υποστηρικτές τους. Οπως και πέρυσι το κοινό υποστήριξε και ενίσχυσε υποψήφιες που δεν ήταν φαβορί του διαγωνισμού, κάτι που αποδεικνύει ότι ένας διαγωνισμός ομορφιάς δεν είναι μονο η βραδιά των καλλιστείων.

Τα αποτελέσματα δημοσιεύονται χωρίς δεκαδικά με την σειρά κατάταξης για την κάθε υποψήφια.

Miss Θράκη 2012 Αποτελέσματα Ψηφοφορία ΚΡΙΤΩΝ


Miss Θράκη 2012 Αποτελέσματα Ψηφοφορία ΚΟΙΝΟΥ


Miss Θράκη 2012 Αποτελέσματα Ψηφοφορία Internet


Miss Θράκη 2012 Τελικά Αποτελέσματα Ψηφοφορίας



Πηγή:  http://www.ethraki.com/