Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Αποκλειστικό: διερευνητικό τηλεφώνημα στον Στυλιανίδη για την συμμετοχή του στην κυβέρνηση

Πολλά θα εξαρτηθούν από το που θα κάτσει η μπίλια στις συζητήσεις μεταξύ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ αναφορικά με τις συνεργασίας, είναι ωστόσο πιθανό να αξιοποιηθεί


ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ;


Ο βουλευτής Ροδόπης και γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης είναι πολύ πιθανό να μετέχει ως μέλος στην κυβέρνηση συνεργασίας που πρόκειται να ανακοινώσουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ και η οποία βρίσκεται προ των πυλών.

Ήδη το ThrakiLive πληροφορείται ότι υπήρξε ιδιαίτερη τηλεφωνική επικοινωνία Σαμαρά - Στυλιανίδη για το θέμα, πέρα φυσικά από τις συσκέψεις με τα λοιπά κορυφαία στελέχη στην Συγγρού όπου ο βουλευτής Ροδόπης κατοικοεδρεύει ως Γραμματέας Προγράμματος.

Οι καταρχήν πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ευριπίδης Στυλιανίδης αν αξιοποιηθεί στο κυβερνητικό σχήμα, θα βρίσκεται σε υπουργική θέση που γνωρίζει λόγω πρότερης θητείας του σε αυτήν. Και αυτό γιατί όλοι εκτιμούν ότι ο κάθε υπουργός πρέπει να διαθέτει την ανάλογη εμπειρία καθώς δεν υπάρχει χρόνος για να "μάθει" τα κατατόπια.

Αρα μιλάμε είτε για το υπουργείο Μεταφορών, είτε για το υπουργείο Παιδείας είτε για κάποια θέση στο υπουργείο Εξωτερικών. Θυμίζουμε ότι ο Στυίανίδης διαθέτει άριστες σχέσεις με τον γερμανικό άξονα και αυτό θα είναι κάτι που θα μετρήσει στην τελική επιλογή Σαμαρά, η οποία πάντως θα πρέπει να περάσει και από την σύμφωνη γνώμη Βενιζέλου και Κουβέλη.

.