Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Στα γήπεδα της Πολωνίας το De Novo της Ξάνθης

Ήταν το ένα από τα δύο θρακιώτικα πανό που υπήρχαν στις εξέδρες του εθνικού σταδίου της Βαρσοβίας, στον αγώνα της Ελλάδας με την Ρωσία


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Ανάμεσα στα δεκάδες πανό που υπήρχαν στον αγώνα της Ελλάδας με την Ρωσία, ο φωτογραφικός φακός του «thrakisport» εντόπισε και δύο θρακιώτικα.


Το ένα είναι το γνωστό της οικογένειας Δερμεντζόγλου από την Αλεξανδρούπολη, που όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση ταξιδεύει σε όλα τα μεγάλα ραντεβού των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ από το θαύμα της Πορτογαλίας και μετά.

Το δεύτερο είναι το εικονιζόμενο και το «σήκωσαν» οι… απεσταλμένοι του De Novo της Ξάνθης. Το πανό βρέθηκε και στα τρία παιχνίδια της πρώτης φάσης, ωστόσο δεν ήταν εύκολα ορατό από τις τηλεοπτικές κάμερες. Είχε τοποθετηθεί πίσω από ένα τέρμα, το απέναντι από εκείνο που σκόραρε ο Καραργκούνης και όχι με τρόπο ώστε να βλέπει το γήπεδο.

Το «πανό» ήταν καλά κρυμμένο και στο πρώτο παιχνίδι με την γηπεδούχο Πολωνία στο ίδιο στάδιο, στην προέκταση τότε του κόρνερ. Το είχε όμως ανακαλύψει ο Βασίλης Τοροσίδης και είχε πάει να το... χειροκροτήσει. Αυτή τη φορά οι έλληνες παίκτες τρελαμένοι από τα πανηγύρια πήγαν κατευθείαν στην κερκίδα των ελλήνων οπαδών, όπου βρίσκονταν αυτό της Αλεξανδρούπολης, και όχι λίγο πιο δίπλα, όπου είχε τοποθετηθεί το πανό της Ξάνθης.Το εντοπίσαμε όμως εμείς και σας το... προσφέρουμε...