Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Τσεκάρει Τοροσίδη και η Σεβίλλη στο Euro

Μετά την Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ, την Γιουβέντους, τους γαλλικούς συλλόγους και εσχάτως την Βέρντερ Βρέμης, προστέθηκε και η ισπανική ομάδα στην αλυσίδα 


   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Μετά τη Βέρντερ Βρέμης, στην αλυσίδα των ομάδων, οι οποίες ενδιαφέρονται σοβαρά για τον Βασίλη Τοροσίδη, προστέθηκε και η Σεβίλλη.


Ο Βασίλης Τοροσίδης αποτελεί ένα από τα καλύτερα… εξαγώγιμα «προϊόντα», όχι μόνο του Ολυμπιακού, αλλά γενικότερα του ελληνικού ποδοσφαίρου, με αποτέλεσμα να συγκεντρώνει συχνά-πυκνά πάνω του τα βλέμματα.


Μετά το έντονο ενδιαφέρον των Γερμανών της Βέρντερ Βρέμης, δημοσιεύματα από την Ισπανία θέλουν και τους ιθύνοντες της Σεβίλλης να έχουν ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα τον διεθνή δεξιό μπακ του Ολυμπιακού.


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «fichajes.com» ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου της Ανδαλουσίας, Ραμόν Ροντρίγκεθ Μόντσι, θα παρακολουθήσει συγκεκριμένους στόχους των Σεβιλλιάνων στο EURO 2012, μεταξύ των οποίων είναι και ο Βασίλης Τοροσίδης.


Οι υπόλοιποι «υποψήφιοι» για τη μεταγραφική ενίσχυση της Σεβίλλης είναι οι κεντρικοί χαφ, Αντρέι Γιαρμολένκο, Κρίστιαν Έρικσεν και Ράσμους Ελμ.