Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

6χρονος παρασύρθηκε από φορτηγό στην Αλεξανδρούπολη

Το αγοράκι δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή και ήδη μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ρήξη ύπατος. Μεθυσμένος ο δράστης, εγκατέλειψε το θύμα και άρχισε να τρέχει για να γλιτώσει...
ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ





Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα 6χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από οδηγό φορτηγού λίγο μετά τις 10 εχθές το πρωί στην οδό Άβαντος στην Αλεξανδρούπολη. Οπως αναφέρει το http://www.e-evros.gr/, μικρός έπαιζε με το ποδήλατό του και όταν επιχείρησε να περάσει στην απέναντι πλευρά του δρόμου παρασύρθηκε από διερχόμενο φορτηγό που οδηγούσε 49χρονος άνδρας εργαζόμενος στην τεχνική υπηρεσία του δήμου Αλεξανδρούπολης. 

Ο 6χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ωστόσο λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του αποφασίστηκε από τους θεράποντες ιατρούς η άμεση μεταφορά του στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης για να νοσηλευτεί στην μονάδα εντατικής θεραπείας παίδων.

Το άτυχο παιδί φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ έχει υποστεί και ρήξη ύπατος. Πληροφορίες θέλουν τον 49χρονο να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ ενώ μάρτυρες αναφέρουν πως μετά το ατύχημα ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα και το θύμα και άρχισε να τρέχει για να γλιτώσει όπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς από τους συγγενείς του παιδιού που έσπευσαν στο σημείο.

Δείτε το βίντεο της ΔΕΛΤΑ: